Tom Behnkes offentlige striptease…..

Om den konservative retsordfører, Tom Behnke har været udsat for tortur, er uvist. Men sikkert er det, at han i dag lægger sig fladt ned og fortryder, at han i går tog ordet ‘tortur’ i sin mund.

Tom Behnke (K) udsat for verbale tæsk af den konservative ledelse.

Tom Behnke (K) udsat for verbale tæsk af den konservative ledelse.

 

Hvordan kan en mand, selvom han konservativ og med en fortid i Fremskridtspartiet, mene en dansk retsstat kan acceptere og legalisere tortur udført af danske politifolk?

Men nu er han blevet spanket af den konservative top, så nu mener han det ikke mere. Det kan man kalde tortur og offentlig aftraffelse af den restspolitiske ordfører.

Onsdag erklærede Tom Behnke, at dansk politi skal være klar til at påføre mistænkte fysisk smerte for at fremskaffe vigtige oplysninger i for eksempel terrorsager.

Mine formuleringer har givet anledning til mulighed for at tolke det, jeg siger, anderledes, end jeg mener det. Og det beklager jeg meget, for det har givet anledning til rigtig meget uro i medierne og alle mulige andre steder“, siger han til politiken.dk.

Vi tager klart afstand fra tortur. Tom Behnke tager også klart afstand fra tortur. Vi kan på ingen måde støtte tortur“, siger Benedikte Kiær, der er de konservatives politiske ordfører.

Så er den banket på plads, for at bruge Tom Behnkes termologi!!!

 

Share This Post

Skriv et svar