Eksperter?

Rudy Frederiksen var en ekspert – godt nok under kunstnernavnet Henrik Nielsen – i forføreren af unge piger med modeldrømme. Var det en fantasi i hans drømmeverden – eller er der flere end de to forhold der rullet op i Herning Byret i disse dage? Det er mærkeligt, at der ikke er flere piger, der har meldt sig? (De er lovet anonymitet),n岠de er udnyttet p堤en m夥!

Der må være en del, der har “røde ører” i medieverdenen lige nu. Både i dagbladene og DR, TV2 og de andre elektroniske medier, der ikke har gennemskuet Rudy Frederiksens dobbeltliv, men derimod kritikløst har brugt ham som ekspert!

Familie, venner og kolleger har sovet gevaldigt i timen. Det er uforståeligt for mig, hvis han har kunnet tage flere piger med til hotelværelser i England og misbrugt dem der, uden at familien har kendskab eller mistanke om det. Jeg forstår det ikke!

Trusselsbilledet mod Rudy Frederiksen og hans familie kan jeg ikke acceptere, da vi lever i et retssamfund. Det er ikke private mennesker, der skal dømme Rudy Frederiksen, men derimod politiet der skal håndhæve loven, retten der skal dømme og politikkerne der skal lovgive. Her ligger der et meget stort ansvar for skoler, dagspresse og elektroniske medier at fastslå disse faktiske forhold, så vi kan undgå at nogle menesker tager loven i egen hånd og dermed skaber “Wild West” lignende forhold i denne sag.

Share This Post

Skriv et svar