Venstre har svært ved at finde oppositionsrollen……………

Venstre var mere end et døgn om at kommentere 1. maj talerne landet rundt.

Venstre skriver i en nyhedsmail udsendt den 2. maj 2012, klokken 15:27:
Helle Thorning-Schmidt talte f.eks. om at skaffe nye virksomheder til Danmark. Men i mandags præsenterede regeringen tal, som viste, at finansloven for 2012 vil koste 5.000 job på grund af højere skatter og afgifter.

Det var dog skatteminister Thor Möger Pedersen, der måske var den, som kom tættest på at have sammenhæng mellem tale og handling. Han sagde, at ”regeringen vil bede lønmodtagerne om at give noget mere”. Man må rose ham for at være forbilledligt ærlig – specielt, når man tænker på, at regeringen allerede har hævet skatter og afgifter, så en helt almindelig LO-familie skal aflevere 3.400 kr. mere til statskassen om året.

Venstre vil en anden vej end regeringen. Vi skal have sænket virksomhedernes omkostninger. Vi ønsker at gennemføre en skattereform med ægte skattelettelser. Vi vil have, at danskerne mærker, at det kan betale sig at arbejde eller uddanne sig. Det kæmper vi for. Hver dag. Året rundt. Også 1. maj!”

Venstre er optændt af den “hellige ild” i sit angreb på regeringen, derfor vil  jeg huske den fraværende landsformand Lars Løkke Rasmussen og Partiet Venstre på deres gerninger i deres regeringsperiode.

Venstre fortrænger sin fortid med angreb på 1. maj talerne, men hvornår finder Venstre ud af sin saglige oppositionsrolle, som Lars Løkke lovede de danske vælgere på valgnatten.

Venstre fortrænger sin fortid med angreb på 1. maj talerne, men hvornår finder Venstre ud af sin saglige oppositionsrolle, som Lars Løkke lovede de danske vælgere på valgnatten.

Trods sit højt besungne skattestop satte den borgerlige VK-regering skatter og afgifter op 287 gange i sin regeringstid fra 2001 til 2011.

Det viser et svar fra skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) til den socialdemokratiske skatteordfører Thomas Jensen. 
Kilde:
Politiken.dk
Det står skærende kontrast til hvad Venstre vil i opposition…………..

Share This Post

Skriv et svar