Venstre har meldt sig ud af skatteforhandlingerne.

Lars Løkke Rasmussen (V) har spillet for højt spil i skatteforhandlingerne og faktuelt meldt Venstre ud af skatteforhandlingerne.

Lars Løkke vil hellere til Brasilien end forhandle skat i Finansministeriet.

Lars Løkke vil hellere til Brasilien end forhandle skat i Finansministeriet.

Så højt, at alt nu tyder på, at det ikke bliver sammen med Venstre, at  regeringen skal indgå en skattereform. Regeringen vil ikke give så mange  skattelettelser, som Venstre kræver – blandt andet fordi Venstres  regnestykker ikke hænger sammen.

Noget kunne tyde på, at meningsmålingerne er gået Lars Løkke til hovedet. Den tidligere statsminister opførte sig i går på en sjældent arrogant måde og fik dermed placeret Venstre som den ansvarlige for, at forhandlingerne om en bred, ny skattereform er brudt sammen….

Han er godt hjulpet af den tidligere finansminister Claus Hjort Frederiksen (V).

Venstre har spillet sig store taktiske fordele af hænde og fremstår mere som en tvivlsom og spekulativ politisk agent. Læg mærke til, at Løkke kort tid før valget udtalte, at der ikke var råd til skattelettelser de kommende 3 til 4 år og efter at skattereformen var fremlagt af regeringen, forlangte han og Venstre 13 dækningsløse mia. i skattelettelser. Senere har Venstre neddroslet kravet til 6. mia, men her var der ikke dækning for 3 mia. kroner. Venstres image som et økonomisk ansvarligt parti er under stærkt pres.

Hermed er Løkke og hans tidligere finansminister gået i skarp konkurrence med Statsministeren om, hvem der fører i spørgsmålet om flest løftebrud……………… (Se iøvrigt Mandag Morgens Nyhedsbrev i denne uge om løftebrud)

Men god tur til Brasilien Lars Løkke. Medens du er dernede forhandler ansvarlige danske politikkere en skattereform på plads.

Jeg håber på, du ikke ødelægger for meget af det globale miljøarbejde, medens du deltager i klimamødet. Mens du var statsminister kendte du ikke meget til miljøarbejde. Men vi kan alle lære nye ting, hvilket jeg håber sker for dig i det internationale miljøarbejde 🙂

Enhedslisten forhandler lige nu med regeringen og senere i dag deltager Liberal Alliance og De Konservative i forhandlingerne.

Venstres bagland raser!
Venstre kaster regeringen i armene på Enhedslisten og går  dermed glip af de skattelettelser, som mange af Venstres vælgere og især  virksomheder rigtig gerne vil have.

Det skal ikke være dyrere at være  dansker“, lyder Venstres slogan.

I skatteaftalen havde Lars Løkke muligheden for  at opfylde en del af den målsætning, men spillede for højt spil, til at  regeringen ville være med.  Partiet Venstre foretrækker det taktiske spil for at vælte regeringen og Lars Løkke vil hellere på ferie til sol og sommer i Brasilien.

Hvor længe kan vælgerkorpset acceptere det?

Share This Post

Skriv et svar