Har regeringen tabt hovedet i dag?

Hvad helvede foregår der i finansministeriet????

Margrethe Vestager vandt slaget i kulissen sammen med Venstre.

Margrethe Vestager vandt slaget i kulissen sammen med Venstre.

Har regeringen og finansministeren tabt hovedet ?

Smide sit støtteparti på porten og indgå en skatteaftale på 4 timer med Venstre og Konservative.

Burde man ikke tænke sig om i regeringstoppen, for Venstre og Konservative VIL IKKE stemme for en finanslov UDEN regeringen har sit flertal på plads. Det har den ikke med den behandling Enhedslisten har fået i dag. Tåbeligt.

I praksis har Bjarne Corydon udskrevet valg i dag, Det afholdes senest medio december måned 2012. Man må håbe han har taget sin regeringschef med på råd.

Danmark får efter valget den 2. den kvindelige statsminister – Margrethe Vestager – der har spillet sine kort godt og dygtigt i kulissen sammen Venstre og Lars Barfoed. Hun er nu klar til at rykke ind i statsministeriet efter det kommende valg med Lars Løkke som finansminister og Lars Barfoed som udenrigsminister.

Men det er måske også bedre med en borgerlig regering, der fører socialdemokratisk politik, fremfor en rød regering, der fører ekstrem borgerlig politik.

Jeg er dybt frustreret over Bjarne Corydon ikke har større politisk forståelse end den han har udvist ved at indgå aftale om skattereform med Venstre og Konservative i dag.

Og endnu mere frustreret over den delvist skal financieres ved at hente en del af pengene hos førtidspensionister og arbejdsløse.

Det er ikke et parti jeg ønsker at være medlem af.

Holder mediernes dækning af skatteforliget i dag – og de kommende dages gennemgang af forliget  – ikke fortæller mig noget andet, så det sket med mit medlemsskab det gamle arbejderparti.

 

Share This Post

Skriv et svar