Giv dog konen en chance……..

Det ser ud til mediernes augrketid skal bruges til at angribe vores statsminister Helle Thorning-Schmidt, desværre….

Regeringen har fremlagt 41 beviser på den ikke er blå.... Tegning Roald Als - Politiken.dk

Regeringen har fremlagt 41 beviser på den ikke er blå…. Tegning Roald Als – Politiken.dk

Hun er tiltrådt med et EU formandsskab i en krisetid og har brugt megen tid på det. Alligevel er der i den periode gennemført 41 røde resultater, som en regering af Venstre og Konservative med støtte fra Dansk Folkeparti aldrig havde gennemført.

En pensioneret læserbrevsskribent  Anne Grete Hansen  skriver i Politiken:

Thorning er høflig og forekommende, men politisk naiv, når hun lader Vestagers visioner om at trække S/SF ind i det liberale verdenssyn passere uden at blinke. HTS har ingen kommentarer til noget. Lad gå med, at hun ikke gider kommentere krusninger på Mølleåen. Derfra og så til at skøjte henover den massive kritik, der nu er ude af skabet er der et stykke. Den er kommet op til overfladen, fordi det socialdemokratiske partiapparat under overfladen har henvendt sig mange gange uden at blive hørt“.

Hun fortsætter:Er Thorning blevet mere “royal” end de royale?

Hun bør løfte lidt jern og opbygge et par politiske biceps, for man kan ikke style sig til et statsministerjob, uanset hvor mange personlige rådgivere man har. De fleste lader til at være uduelige bortset fra sminkøser og modefolk“.

Det er et forsøg på karaktermord, denne fru Anne Grete Hansen forsøger sig med, for sådan er der ingen der skriver om Lars Løkke fra Nyhavn. Det bliver endnu mere barokt fordi fru Hansen skilter med hun er medlem af Enhedslisten på sin Politiken profil. Men det er måske et bestilt arbejde, for Enhedslisten har en kampagne kørende hen over sommeren, hvor partiet “Vil bringe regeringen tilbage på sporet“.

Partiet Venstre har fra regeringens dag 1 gennemført et kampagne “LØFTEBRUD”, hvor alle Venstres folketingsmedlemmer er programmeret til at bruge ordet løftebrud mindst tre gange under hvert af deres indlæg i Folketinget og dets udvalg.

Men det mest forunderlige det er, at hendes egne partikammerater i kommunerne, borgmestre og de mindre fremtrædende folketingsmedlemmer, som for eksempel Bjarne Laustsen også angriber hende med hjælp fra en velvillig presse anført af Venstres partimedier BT og TV2 News.

Som undskyldning bruger socialdemokratiske borgmestre og kredsbestyrelsesmedlemmer, at de er bange for deres genvalg.

Men det har vist sig under mange kommunalvalg, at det landspolitiske og kommunalpolitiske valg er to meget forskellige verdener.

Derfor mener jeg det er bedre de bekymrede kommunalpolitikkere bruger deres krudt her i sommerferien og tiden frem til kommunalvalget i 2013 på at skabe kommunale resultater, for kun derved sikrer de deres eget genvalg.

Og Bjarne Laustsen kunne tage badetøjet og solbrillerne af og gå ned på Torvet i Frederikshavn for at forklare borgerne om de resultater, som regeringen har skabt. Hvis han ikke kan huske dem, så kan han tage facitlisten med. Den findes på på partikontoret og i et tidligere indlæg her på bloggen.

Jeg håber på Venstres medier anført af BT og TV2 News kommer på bedre tanker og beskriver dansk politik bedre og mere objektivt, end at forfalde til personligt fnidder fnadder om “Gucci Helle”.

Det fortjener danskerne!

 

 

 

Share This Post

Skriv et svar