Dansk Folkepartis ungdom skyder langt over målet………

Dansk Folkepartis “sorte Søren” (Søren Espersen, mf) skyder langt over målet ved at støtte op Dansk Folkepartis fuldstændige malplacerede kritik af Enhedslisten i nedenstående video.

Man kan være tilhænger af Dansk Folkeparti og “Sorte Søren”, der har en fortid i danske nazister, selvom han ikke vil kendes ved det, men vi kan behandle hinanden med respekt for hinandens politiske standpunkter, selvom vi IKKE er enige med for eksempel Dansk Folkeparti! Det er forkasteligt at Pia Kjærsgaard og kronprinsen Henrik Thulesen Dahl ikke har sat dem på plads, men de har mod sædvane ikke kunne træffes af pressen!

Den varer 4:30 minutter.

En kommentar til videoen på YouTube.com fra HannaEllaSandvik:
Hvor er det dog dumt, at anklage EL for at være i bås med Stalin og Hitler. Det er simpelthen mangel på respekt for de 9 mio. der blev dræbt i Tyskland og op mod 60 mio. i USSR. Det er det samme, som at anklage en solsort for at være en høne – blot fordi de begge er fugle. Det er masser af ting at kritisere ved EL’s politik. Men den her er skudt helt forbi.”

 

Pernille Skipper, folketingsmedlem for Enhedslisten.

Pernille Skipper, folketingsmedlem for Enhedslisten.

 

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte. Jeg er dybt rystet over et så lavt niveau, man kan synke ned på – et medlem af folketinget (Søren Espersen DF), som beskylder kolleger for at have ideologier, som tager udgangspunkt i folkemord og totalitært diktatur.

Jeg synes, det er en svinsk sammenligning, og det er uacceptabelt“,siger Enhedslistens Pernille Skipper, efter Dansk Folkepartis Søren Espersen tidligere fredag roste en video fra Dansk Folkepartis Ungdom (DFU), hvor Enhedslistens ideologier bliver sammenlignet med Hitler og Stalins.

Søren Espersen mener, at videoen viser “det virkelige billede” af regeringens støtteparti.

Min holdning:

Danskere, der vedkender sig Grundlovens betemmelser og den demokratiske styreform i Danmark, de skal tage afstand fra dette parti.

Enhedslisten har et principprogram, Venstre har en ideologi om “Minimalstaten”, Konservative bekender sig til “Gud, Konge og fædreland”, Liberal Alliance bekender sig til “SAXO Bank”, De Radikale vil have “4 forældre til børn i homo parforhold”, SF vil have forlænget dagpengeperioden og Socialdemokraterne bekender sig til socialismen, men fører blå politik i regeringen.

Der skal være højt til loftet i dansk politik, derfor skal vælgerne diskvalificere Sorte Søren og Dansk Folkeparti, når partiets ledelse ikke vil tage afstand fra sådanne videoer og synspunkter.

 

 

Share This Post

Skriv et svar