Alt handler om skattegate …….

I dagens medier omtales “Skattegate” – sagen om læk af Helle Thorning-Schmidts personlige skatteforhold til Dagbladet BT.

VKO’s Satire Tjeneste har lavet denne video.

Som grundlag er det brugt dette interview, der ligger på Politikens webside.

Jeg er enig med Henrik_Qvortrup i at han stiller et præcist spørgsmål, men en tydelig presset daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) svarer IKKE på spørgsmålet, om han har deltaget i møder om Helle Thornings skattesag.

Dermed kan vi forvente skattekommisionen inden afslutningen af “Skattegate” har afdækket Lars Løkke har deltaget i møder om Helle Thornings skatteforhold. Havde han ikke det, så havde han sagt NEJ. Det er soleklart 🙂

Lars siger på et tidspunkt i løbet af interviewet til Henrik Qvortrup:” Jeg har ikke deltaget i sagsbehandlingsmøder“.

Lidt senere siger Lars Løkke: “Det er en meget alvorlig sag……. man bliver dømt, HVIS man bliver opdaget“.

Det er vist en fortalelse fra Lars Løkkes side, som bekræfter han HAR deltaget i møder om Helle Thornings skattesag. Derfor burde han have sat Skatteministeriet på plads for at undgå magtfordrejning og pres på Skat København for at ændre sagsbehandlingen.

Skattekommisionen kan derfor ikke undgå at afdække Lars Løkke har haft kendskab til det politiske spil i Skatteministeriet og derfor er han direkte inddraget i det. For at undgå det, så burde han dengang have fyret skatteminister Troels Lund Poulsen.
 

Share This Post

Skriv et svar