Kanonregnskab i Danfoss modsvares med krav om skattelettelse.

Børsen skriver :
Dansk Industris (DI) topchef, Karsten Dybvad, havde et klart budskab med til regeringen, da han i dag åbnede DI’s topmøde. Skatter og afgifter skal ned, hvis dansk konkurrenceevne skal i vejret.

Det er det samlede skattetryk, der skal ned. De virksomheder, vi har, skal i langt højere grad motiveres til at lægge deres investeringer her i landet,” sagde Karsten Dybvad fra talerstolen i et fyldt Forum i København.

Konkret foreslår DI en skatterabat allerede i år på 4 mia. kr. Men her stopper ambitionerne ikke.

Hvert år skal politikerne sænke de mest skadelige skatter og afgifter med 4-5 mia. kr. frem mod 2020. Hvis vi gør det, vil vi i 2020 have nået DI’s målsætning om ikke at have verdens højeste – men kun det næsthøjeste skattetryk i verden,” fortalte topchefen fra Dansk Industri.

Der er forskel på Bill Gates og Karsten Dybvads udmeldinger.

Der er forskel på Bill Gates og Karsten Dybvads udmeldinger.

Jyske Vestkysten skriver:
Trods en sløj slutning på 2011 sætter Danfoss rekord på driften. Resultatet af den primære drift blev 4,2 milliarder mod 3,3 året før, og omsætningen steg fra 31,5 milliarder kroner til 33,9.

Vi er vokset med 7,5 procent både i omsætning og indtjening“, siger koncernchef Niels B. Christiansen.

Men grådigheden er ved at tage over i Danfoss, for virksomheden truer med at flytte til udlandet på Dansk Industris konference i går. Tyskland er en nærliggende mulighed med lønninger på 5 – 7 euro i timen (37 – 52 kroner), hvilket Danmark ikke kan leve op til, endnu!

Det kommer,  hvis KRIFA kommer ind på Dansk Industris arbejdspladser. Se bare på udviklingen inden for Danmarks Restauranter og Cafeers branche område, hvor KRIFA’s indmarch koster medarbejderne dårligere løn- og ansættelsesvilkår.

Share This Post

Skriv et svar