Post Danmark distribuerer velfærdsteknologi.

Post Danmark har nye varer på hylderne:

Effektiv og sikker logistik er afgørende for en succesfuld og tryg udbredelse af velfærdsteknologi

I tæt samarbejde med udvalgte IT-leverandører, kommuner og regioner har vi udviklet en samlet serviceløsning, der sikrer en problemfri og tryg implementering af velfærdsteknologi til behandling og pleje af borgere i eget hjem. Vi løser alle de logistiske opgaver – fra ordremodtagelse og lagerhåndtering – til levering, opsætning og returnering.

Post Danmarks erfaring og engagement førte til et samlet løsningsforslag, som betød at vi valgte Post Danmark til logistikleverandør, hvor særligt opsætning af velfærdsteknologi i patienternes private hjem var en vigtig del af opgaven
Udviklingskonsulent, Herlev Hospital

Share This Post

Skriv et svar