Er indvandring en trussel?

Ja sådan er overskriften i LOs Ugebrev A4 i denne uge. Mit indlæg tager afsæt i det og er tilegnet Dansk Folkeparti på det yderste højre fløj i det politiske Danmark.

Professor John A. Hall i sociologi ved det canadiske McGill Universityi sociologi ved det canadiske McGill University siger: Jeg er samfundsforsker! Jeg prøver at finde ud af, hvad konkrete mennesker og konkrete samfund er villige til at acceptere, og hvad de kan leve med – ikke hvad jeg personligt synes, de burde acceptere eller burde kunne leve med.«

Men hvis Danmarks velfærdssystem og økonomiske succes er muliggjort af vores nationale ensartethed og solidaritet, giver indvandringen så ikke problemer?

»Velfærd kan være mange forskellige ting, og velfærdsstater kan designes og udformes efter forskellige formål og situationer. Jeg tvivler på påstanden om, at velfærdsstaten blokerer indvandrere fra at arbejde, fordi de får for høje velfærdsydelser. Alle de forskningsresultater, jeg har set, viser, at folk emigrerer, fordi de ønsker at forbedre deres levestandard, og at de gerne vil være en del af det samfund, de kommer til. I Danmarks tilfælde er det nødvendigt med en kombination af stok og gulerod: Velfærd plus for eksempel et krav om, at indvandrere skal lære dansk.«  Læs hele artiklen på Ugebrevet A4 .

Den Danske model er en væsenlig faktor for at beholde det Danske velfærdssamfund og en bedre integration er et mål for at afhjælpe arbejdskraftmangel i det danske samfund.

Det er et paradoks arbejdsløsheden er stor blandt danskere “af anden etnisk” baggrund. Der faktisk indvandrere rundt med en uddannelse som efterspørges og er en mangelvare i Danmark, hvorfor så ikke give dem opholdstilladelse og et job?

Men Dansk Folkeparti og en tøvende statsminister, der giver efter for Dansk Folkeparti og lovgiver helt ned på det enkelte individ (Indvandrer), her fremhæver jeg “Tuneser loven” med den ellers så retsskafne Birthe Rønn Hornbech i spidsen.

Jeg græmmes over det!

Hvad ligner det at lovgive for en enkelt person? Det danske samfund har end ikke villet (kunnet) stille ham for en dommer, så det er en ganske tynd sag, men det sætter Danmark i klasse med bananrepublikker, som ikke accepterer konvensioner om menneskerettigheder m.m.

Jeg er i sandhed frustreret over Dansk Folkeparti og partiets støtter i regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti) fører en indvandringspolitik i konflikt med det danske samfunds interesser, der tillige overtræder menneskerettighederne.

Mit svar på overskriften er:
Lad os få en human indvandringspolitik, der tager hensyn til individet.
Lad os integrere indvandrerne i ghettoerne.
Lad os uddanne danskere af anden etnisk baggrund i den danske model og det danske sprog.

Og ikke mindst………………………………….
GIV DEM ET JOB, DE KAN LEVE AF!

Share This Post

Skriv et svar