Liberablende Alliance, nej det er ikke en stavefejl…

Partiets formand Anders Samuelsen skriver i dag…….

Jeg mangler en forklaring, Anders!

Jeg mangler en forklaring, Anders!

Politik er en underlig størrelse. Politikere, der sidder på magten, er så bange for at miste den igen, at de ikke tør komme med bare det mindste pip, som kunne risikere at genere nogen. Derfor ender de med at undgå reelle reformer, tale udenom eller helt at tie.

Men når de samme politikere så mister magten, får de pludselig tungen på gled. Så er der ikke nogen grænser for ærligheden, og friske ideer myldrer frem.

Det så vi i sidste uge, da Claus Hjort genfandt sin sunde liberale fornuft og foreslog lavere lønstigninger og lavere skat for at forbedre konkurrenceevnen. I dag er det så Ole Sohn, der med ét kan se lyset. Han er ikke længere erhvervsminister og medlem af regeringen, og derfor kommer han nu med den glimrende idé, at venstrefløjen også bør arbejde for en forbedret konkurrenceevne – blandt andet ved at sørge for netop lavere lønstigninger og lavere skat.

Selvom jeg har været i politik i rigtig mange år efterhånden, holder jeg aldrig op med at undre mig over mine kollegaers lynhurtige holdningsskift“.

Nu er det jo nemt og stå ude på sidelinien og råbe op – og så for at bevare sin troværdighed indgå et “ufarligt forlig” med regeringen om Kriminalforsorgen. Det er sådan set Liberal Alliances indstats i dansk politik til dato.

Det evige omkvæd fra SAXO Bank partiet Liberal Alliance:
Liberal Alliance fortsætter med at sige det, vi hele tiden har sagt: Lavere skat, bedre rammevilkår for erhvervslivet og en mindre offentlig sektor forbedrer Danmarks konkurrenceevne og fremtidssikrer velfærdssamfundet“.

Når det kommer til realpolitik om finanslove og reformer, så melder partiet fra, for så når forligene er indgået råbe op om Liberal Alliance kan gøre det bedre……..

Anders kom nu ind i dansk politik…..

Forklar hvordan vi kan bevare det danske velfærdssamfund med en bruttoskat på 40% – 40.000 færre ansatte i det offentlige – skattefritagelse for SAXO Bank og erhvervslivet. Det er trods alt en skattenedsættelse på mere end 22,6% af den totale personskat der betales i Danmark, der ikke er modsvaret af en nedgang i offentlige ansatte på samme niveau.

Anders, du må forklare mig, hvordan det hænger sammen.

Men jeg er enig med dig i Venstre har været hellig i opposition, de har ikke gjort megen skade, for partiet har trukket sig tilbage i dansk politiks hængekøje……Partiet har endnu ikke forstået de har mistet statsministerposten og er kommet i mindretal i Folketinget. Venstres folketingsmedlemmer går stadig rundt og bekræfter hinanden i, at de danske vælgere begik en stor fejl ved at afsætte “Lille Lars fra Nyhavn, tidligere Græsted”, som statsminister den 3. oktober 2011.

Jo mindre Venstres leder Lars Løkke deltager i løsningen af den danske økonomiske krise – jo flere vil stemme på ham og Venstre.

Det er paradokset i dansk politik!!!

Det er ikke Liberablende Alliance og Anders Samuelsen, der bare er et protestparti på højrefløjen, sponseret af udenlands danskeren Lars Seier Christensen og SAXO Bank.
 

Share This Post

Skriv et svar