Danmarsk mest uansvarlige arbejderparti………..

Når man læser overskriften skulle man tro det var det populistiske Dansk Folkeparti der nævnes. Nej det er det ikke……….  Det er det gamle bondeparti, nu det selvudråbte “Danmarks største arbejderparti” Venstre.

Der er brug for en ny realisme. En idealistisk realisme. For selvfølgelig skal vi ikke sælge ud af det, der gør os til noget særligt. God offentlig service, tillid mellem danskerne, sikkerhedsnettet under dem, som ikke kan selv, arbejdsmiljøet. Og selvfølgelig skal vi ikke konkurrere os ned på kinesiske lønninger”, det siger sig selv“, siger Lars Løkke på Venstres landsmøde.

Samtidigt har Lars Løkke sendt Claus Hjort Frederiksen ud med budskabet om vi skal have “tyske lønninger” og “svenske skatter” i Danmark, uden at anvise hvor der skal skæres i Finansloven for at skaffe de 47 mia. kroner, som han og Venstre, dermed lover i skattelettelser til de bedst stillede danskere.

Hvis man vil sikre den danske beskæftigelse, er lønnedgang ikke vejen frem. Det skriver den uafhængige centrum-venstre tænketank Cevea, der på baggrund af de officielle tal fra Eurostat har lavet en opgørelse over lønnen og beskæftigelsen i Europa.

Intuitivt kan man nemt tro, at højere lønninger betyder færre job, og at lavere lønninger omvendt skulle give flere job. Men i den virkelige verden hænger tingene ikke helt så enkelt sammen som Lars Løkke og Co. har fremstillet det den senere tid. Lavere lønninger er ingen garanti for højere beskæftigelse og mindre arbejdsløshed,” siger direktør i Cevea, Kristian Weise, i en pressemeddelelse.

Lars Løkke sad for bordenden da VK-regeringen forærede de danske banker 24 mia. kroner........

Lars Løkke sad for bordenden da VK-regeringen forærede de danske banker 24 mia. kroner……..

I den forgangne uge fortalte medierne, at Lene Espersen (K) havde forringet den danske stats fortjeneste fra 24 mia. kroner uden om forligspartnerne i Folketinget på et sent nattemøde med Danmarks to største banker “Danske Bank” og “Nordea”.

Lars Løkke og Venstre holdt vejret, for på Søllerødvej 30 i Holte (Venstres hovedkvarter) vidste man, at den daværende statsminister Lars Løkke havde siddet for bordenden, da man forærede de mange mia. kroner værk til de danske banker. Det blev afsløret af en vågen presse.

Men kunne man tørre den ubehagelige kendsgerning af på Lene Espersen og Det Konservative (Folkeparti – hvis det kan kaldes det med en tilslutning på 2,7% af stemmerne), så var var det fint mente man i det mest uansvarlige arbejderpartis topledelse.

Moral er ikke det der kendetegner Lars Løkke og Venstre………..

Share This Post

Skriv et svar