Danmarks nye selvbestaltede konge……….

………. nej det er ikke prins Henrik, men derimod Amin Skov Badrbeigi, der har fået kongerøgelse over sig i en sådan grad at han holder nytårstale på You Tube for Danmarks undrende befolkning…………….

Nu rabler det for den lille mand, der i følge eget udsagn har mistet 400.000 gode danske kroner på sin selvbestaltede konflikt med 3F Vejle. Det ville arbejdsretten dog ikke anerkende, da den lille mand tidligere har udtalt han har fået uvurderlig reklame og omsætning i følge hans egne udtalelser til Vejle Amts Folkeblad.

3F’s konflikt mod restaurant Vejlegården startede i marts. Før marts måned 2012 opsagde restauratør Amin Skov Badrbeigi restaurantens overenskomst med 3F. I stedet indgik han en ny med de kristelige – KRIFA og KAF.

I oktober kom sagen for Arbejdsretten. Her oplyste Amin Skov, at konflikten havde kostet dyrt. Han og de kristeliges advokat lagde en erklæring på bordet. Den viste, at Amin Skov havde tabt godt 400.000 kroner, siden han overtog Vejlegården. Og konflikten fik skylden for, at en nedtur truer, selvom Vejlegårdens tre forrige restauratører gik ned på stribe.

3F’s og LO’s advokat viste en stribe avisartikler og tv-indslag, der blev bragt i sommer. Her var Amin Skov glad, og hans personale jublede.

Årsag: Konflikten gav gæster i metermål og en gigantisk reklameværdi. Og en omsætning, der satte rekord.

Anders Samuelsen (LA), kuglestøderen Joakim B. Olsen (LA), Inger Støjberg (V), Kristian Jensen (V), den fortabte søn Troels Lund Poulsen (V) og hans veninde Sophie Løhde (V), samt Kristian Thulesen Dahl (DF), nævnt som få af de prominente gæster, der spiste det politiske flæsk i agurketiden på Restaurant Vejlegården under stor mediebevågenhed.

Amin Skov Badrbeigi fremstiller sig selv som en iraner, der kom til Danmark på grund af krig i Iran. Han er uforskyldt blevet hvivlet ind i begivenheder med 3F Vejle. Han har haft en ublid skæbne siden sin fødsel i 1978. Han fik den bedste start hos Ulla og Jørgen på Sjælland. Her lærte han at være dansk, lærte om danske traditioner og spise røget makrel med rå æggeblomme.

Skæbnen tog drømmen om uddannelsen til tandlæge i 2008, hvor han ikke kunne undvige en scooter med to unge på i sin bil. Med en forlist tandlægedrøm må jeg sætte mig nye mål…….. en konflikt jeg for alt i verden ville have undgået, det handler om forandring……. siger Amin Skov Badrbeigi med store blødende brune øjne.

En sorgrig TV video sat op af smarte mediefolk, som ABSOLUT IKKE giver det sande billede af en iraner, som IKKE har forstået den danske model og som IKKE kender til – eller vil kende til – det danske samfund og arbejdsmarked.

Hvorfor ikke tage tilbage til Iran Amin Skov Badrbeigi  og realiser dine drømme og visioner der om et arbejdsmarked, som du ønsker bombet tilbage til storkonflikten 1899, hvor arbejdsgiverne lockoutede arbejderne. Hvor arbejderfamilierne sultede og led den største nød, det fortjener vi ikke i Danmark, fordi du ikke vil acceptere det danske arbejdsmarked………….

Share This Post

Skriv et svar