Blokeret på Facebook……..

Jeg er på igen efter Facebook har blokeret mig for upassende opførsel i 24 timer. Det var en redigering af et billede af Amin Skov der var min forbrydelse……… Det vil blive lagt på min blog.

Jeg har anket til Facebook over deres afgørelse, men IKKE modtaget svar og får det formentligt heller ikke…

Det er formentligt en højresnoet Amin støtte, der har anmeldt mig. Fremover vil min tolerance over deres skriverier være meget mindre og de får samme medicin, desværre……..

Jeg har det dårligt med den beslutning, for demokratiet er ikke tjent med disse anmeldelser, der skal være højt til loftet i debatten på Facebook og andre foraer og det må være den danske lovgivning, der fastsætter rammerne for den politiske debat.

Facebook skal oplyse identiteten på den der anmelder fremover til den blokerede, det vil gøre det sværere med disse anmeldelser af “anderledes tænkende individer” 🙂

Her ser du billedet der var årsagen til min blokering…………

amin_small

Døm selv…………… Jeg mener det er latterligt Amin Skovs venner anmelder mig for det billede, når man ser deres indlæg på “Støt Vejlegården side på Facebook”, hvor de sviner alle til der ikke kan lide Amin Skovs metode til at drive Restaurant Vejlegården, samt 3F.

Share This Post

Skriv et svar