Ytringsfriheden har trange kår………….

………. i Trykkefrihedsselskabet!

trykkefrihed

Fra Venstre side: Bestyrelsesmedlem Torben Mark Pedersen, formand Lars Hedegaard og næstformand Katrine Winkel Holm.

I går var det første gang, historikeren og journalisten Lars Hedegaard viste sig ved et møde siden attentatforsøget mod ham tidligere på måneden. Mødet havde overskriften Ytringsfriheden efter Hedegaard-attentatet og var arrangeret af Trykkefrihedsselskabet, som Lars Hedegaard er formand for.

Det skriver “Den Korte Avis”, som er et af Danmarks mest højreorienterede Blogs, skrevet at to tidligere Venstresocialister, vandrende over socialdemokraterne til for den enes vedkommende Venstre folketingsmedlem. Der er tale om Karen Jespersen og hendes mand Ralf Pittelkow.

Den største trussel for ytringsfriheden, det er Lars Hedegaard selv, hvis sunde fornuft er deponeret i et fanatisk had til Islam og de rettroende muslimer. I Danmark har vi tros-, ytrings- og trykkefrihed trods Lars Hedegaards forsvar af disse elementære danske traditioner og de begreber er IKKE truet i dagens Danmark. Det vil jeg påstå selvom han har været udsat for et attentat. For ikke at blive misforstået, så er jeg arg modstander af der går personer rundt i vores land og skyder på andre.

Et citat mere fra den liberalistiske blog “Den Korte Avis”:Lars Hedegaard kunne også fornøje forsamlingen med at fortælle, at da Trykkefrihedsselskabets bestyrelse planlagde mødet, var der et par stykker, der mindeligt bad ham om at vise en blidere side af sig selv. Altså vise de menneskelige sider, som nogen tror han har.

Jamen, I har islam på hjernen, lyder mange af kritikpunkterne mod Trykkefrihedsselskabet og selskabets fremtrædende medlemmer. Men som Hedegaard forklarede, så er islam en alvorlig trussel mod ytringsfriheden. Men det er ikke den eneste trussel. I takt med, at Kina får større og større indflydelse, kan der skæres pæne lunser af ytringsfriheden på nettet. I EU er der initiativer i gang for at begrænse ytringsfriheden“.

Selv i bestyrelsen er der folk, der mener Lars Hedegaard betræder oprørte vande……… Og i forsvar for sin egen markedsføring af Trykkefrihedsselskabet, så inddrager han trusler i Kina som et eksempel på undertrykkelsen af trykkefrihed. Er det ikke lovlæigt meget at tage på sine skuldre har Lars hedegaard, for nok så megen fanatisme fra din side ændrer ikke på forholdene i Kina!

Lad Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet blive en parantes i dansk historie, de fortjener ikke mere opmærksomhed.

Og så frihedsbegrebet trange kår i foreningen, for der sorteres i deltagerkredsen til mødet i går i Landstingssalen på Christiansborg, både blandt partier og medier, men ikke mindst personer med ” fremmede navne”! Der burde være fri adgnag, når man holder møder i Folketinget…..

Fakta om:

Lars Hedegaard
Historiker, journalist og forfatter til en af senere års mest omdiskuterede bøger, I Krigens Hus. Chefredaktør for sappho.dk. Tidligere chefredaktør ved Information og kommentator på Berlingske Tidende.

Katrine Winkel Holm
Teolog, forfatter og kommentator ved Morgenavisen Jyllands-Posten. Medlem af DRs bestyrelse. Katrine Winkel Holm er knyttet til den teologiske bevægelse Tidehverv. Hun er medstifter af Trykkefrihedsselskabet.
Hun var i maj 2006 medstifter af Islam kritisk Netværk sammen med teolog Thomas Reinholdt Rasmussen. Hun kalder sig selv kultur konservativ og mener, at islam er en alvorlig trussel imod den danske kultur.
Hun er datter af Søren Krarup og søster til Marie Krarup, nuværende medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti.

Torben Mark Pedersen
Cand. polit. et exam art (samfundsfag og forvaltning) og Ph.D. i økonomi fra Københavns Universitet. Har studeret økonomi ved Harvard University og ved University of Chicago.  Torben Mark Pedersen er medlem af Liberal Alliance, Trykkefrihedsselskabets bestyrelse og redaktør af Libertas. Han var stifter af og formand for partiet Liberalisterne (2005-2008).

Kilder:  http://www.trykkefrihed.dk  og Wikipedia.

 

Share This Post

Skriv et svar