En nølende skideballe til Marie Krarup (DF) fra Søren Espersen.

Den sorte præst Søren Krarup fra Dansk Folkeparti har en datter Marie Krarup, som er ligeså intolerant og sort, som hendes fader…. Hun er medlem af Folketinget og forsvarsudvalget i hvis regi hun havde fået en luksusrejse til New Zeeland. Man kan så undre sig over hvad forsvarsudvalget skal der? Men det er en helt anden snak!

Marie Krarup mangler kulturel forståelse.......

Marie Krarup mangler kulturel forståelse…….

Den gode Marie Krarup har gjort sig sine tanker om den New Zealands kultur med følgende ord:
Her kommer jeg til det mindre civiliserede indslag i Forsvarsudvalgets besøg. Da vi kom til en flådebase blev vi nemlig ikke modtaget med håndtryk eller honnør af uniformerede mænd som sædvanlig. Nej, vi blev modtaget med et maori-danseritual, med en halvnøgen mand i bastskørt, der råbte og skreg på maori. Han udførte mærkelige ritualer og rakte tunge, mens vi så til og blev instrueret af en lokal om, at vi ikke måtte grine, og at vi efter hans brølekoncert skulle gå ind i maori-templet, hvor søofficererne ventede på os.

Men de fik stadig ikke lov til at give hånd til os. Vi skulle igennem et langt ritual, der foregik på maori, hvor de nydelige, hvidklædte og europæisk udseende sø- officerer talte på gebrokkent maori og sang en sang, der lød som “Mariehønen evigglad” på maori – komplet med pædagog-guitar-akkompagnement. Jeg prøvede at fange søofficernes blikke under udførelsen af ritualet, men de så ned i jorden!

Efter ritualet fik vi endelig lov til at hilse på officererne – men med næsegnidning – ikke håndtryk.

Jeg skal hilse og sige, at man føler sig som en idiot, når man tvinges til at gnide næste med 10 europæisk udseende søofficerer. Stor var min taknemmelighed imod den ene fyr, der gav mig et smækkys på kinden i stedet for et næsetryk!

Efter ritualet kunne vi slå over i engelsk og i det hele taget gå i gang med et civiliseret besøg.

Dog beså vi lige maori-templet, der var udsmykket med gudeskikkelser med vrede ansigter og store erigerede penisser. Det er mig en gåde, at de stakkels søofficerer kunne udholde både ceremonien og omgivelserne“.

Marie Krarups blogindlæg på Berlingske vidner om total misforståelse af New Zealandsk kultur og samtidig forstår hun ikke sin rolle som udsendt repræsentant for det danske samfund. Det første kan man til nød forstå med den sorte samfundsopfattelse som hun og hendes far står for. Det andet må medføre at Dansk Folkepartis ledelse med Kristian Thulesen Dahl i spidsen tager hende i skole og fortæller hende råt for usødet, at hun er uværdig som dansk udsending!

Det er endnu ikke sket.

Det nærmeste man kommer en opdragelse af Marie Krarup er en pressemeddelelse fra “Sorte Søren” Espersen, næstformand i Dansk Folkeparti, udenrigsordfører, der skriver i dag:

Marie Krarup har de seneste dage været i medierne i forbindelse med et blogindlæg om forsvarsudvalgets rejse til New Zealand. I denne forbindelse har det vakt opsigt, at det har fremstået, som om Marie Krarup har latterliggjort New Zealands officielle måde at tage imod forsvarsudvalget på.

På denne baggrund skal følgende understreges:
– Forsvarsudvalget rejste til New Zealand som officielle gæster og jeg vil understrege, at udvalgets medlemmer – ligesom alle andre gæster – selvfølgelig skal respektere værtslandet og dets måde at indrette sig på. Akkurat som jeg mener, at folk der kommer til Danmark skal respektere Danmark og vores måde at indrette sig på, skal vi det, når vi rejser udenlands. Dette gælder selvsagt også folketingsmedlemmer fra Dansk Folkeparti,  udtaler Søren Espersen.

Dansk Folkeparti skal derfor beklage Marie Krarups blogindlæg – og den misere, det har givet anledning til. Vi tager til efterretning, at Marie Krarup har sagt, at hun har ment indlægget som et satirisk indslag og ikke havde til hensigt at genere folk på New Zealand“.

Det er bare ikke nok Søren Espersen, det må have konsekvenser for Marie Krarup, at hun optræder på den måde og der må drages omsorg for hun fremover kender sin plads som officiel repræsentant for Danmark, hvis hun overhovedet fremover skal deltage i udenlandske besøg.

 

Share This Post

Skriv et svar