Vi viger ikke en tomme…….

Lad det være sagt med det samme, så stemte jeg på Helle Thorning-Schmidt ved valget. Det har jeg ikke fortrudt! Jeg mener regeringen fører en nødvendig reform politik, som kan sikre udviklingen af Danmark i de kommende år.

Regeringen overtog en økonomi fra Lars Løkke og VK(O) Regeringen, der var i dyb disharmoni med et underskud på omkring 100 milliarder kroner. Det har Helle Thorning-Schmidt og regeringen vendt på kort tid.

Det har kostet…………………… også vælgere! Men det er IKKE fortjent!

Men der er en ting jeg ikke kan forstå Helle!

lige_ud

Tegninger siger mange gange mere end megen tekst…… Og Roald Als på Politiken har en rammende pen!

 

og det er……….

Hvorfor løser du og regeringen ikke dagpengeproblemet?

Det vil koste så lidt og gavne regeringen og den politiske debat i Danmark, fordi den politiske debat dermed kan dreje sig om de kommende reformer af Folkeskolen og det danske sundhedssystem.

Selvom PLO (Praktiserende Lægers Organisation) ikke er indstillet på reformer, så er det fornuftige tanker om reformer på området, som sundhedsminister Astrid Krag fremlægger på regeringens vegne. Tanker som PLO må tage til efterretning, når organisationen har læst og forstået tankerne bag lovforslaget.

Vi borgere oplever i dag, at det er umuligt at komme i kontakt med vores “huslæge og medlem af PLO” i telefon tiden mellem klokken 8-9 om morgenen, samt efter klokken 16:00, hvor vi kan bestille tid hos lægevagten 15 -50 kilometer væk. Besøg i hjemmet kan man skyde en hvid pind efter og man må slæbe sig til lægekonsultationen, uanset hvor syg man er! (Jeg har dog hørt rygter om kræftramte får besøg i den seneste face af deres dødskamp)

Jo……… der er behov for at se på de praktiserende lægers arbejdsvilkår og hvad vi ønsker i fremtiden af privat praksis, men sundhedsministerens og Folketingets indgreb rører ved en hellig ko i sundhedssystemet, nemlig PLO’s vetoret på området, men er det ikke godt, der sker nytænkning på området – PLO og Henrik Dibbern?

Og så til noget helt andet………

Timingen af reformerne og regeringens politiske initiativer skuffer mig Helle!

Man fremsætter en skolereform med gode nye initiativer og så lockouter man skolelærerne…………..

Man fremsætter en vækstplan med mange gode initiativer for flere danske arbejdspladser………… Og dagen efter laver regeringen lovindgreb mod lærerlockouten, som er ok, men det indgreb stjæler debatten fra vækstplanen.

Det er bare to eksempler på du (Statsminister Helle Thorning-Schmidt) skal have et strammere greb om regeringens lancering af dens politik og politiske reformer.

 

 

Share This Post

Skriv et svar