Hotel Hans Egede banket på plads af Venstre og Lars Løkke.

Ekstra Bladet skriver 27. maj 2013, klokken 14:

Foredraget, der var rejsens egentlige formål, blev allerede planlagt i efteråret 2012 – og flybilletterne blev købt ved samme lejlighed, oplyser hotellets event-chef Nicolai Jørgensen i dette interview med Ekstra Bladet. Han oplyser samtidig, at hotellet har betalt for Løkkes rejse og ophold.

– Hvornår blev turen planlagt – sådan en tur til grønland er vel svær at lave om?

– Ja, præcist. Det er lidt besværligt med flybilletter, som ikke kan laves om, forklarer event-ansvarlig Nicolai Jørgensen.

– Hvornår blev flybilletterne købt – det har fremgået de seneste dage, at det var noget der blev arrangeret i sidste øjeblik?

– Nej. Slet ikke. Det var i november måned, at det blev lagt helt fast, siger han og oplyser, at både hotellet og Lars Løkke lagde sig fast på alle rejsedatoerne dengang.

Men den event – ansvarlige  Nicolai Jørgensen har senere på dagen ( Klokken 17:00) fået en særdeles solid mundkurv på, der fortrænger hans hukommelse om flybilletterne, som er købt og betalt af Hotel Hans Egede, som han tidligere på dagen havde en solid viden om.

Det står i modstrid til hans tidligere ret så nagelfaste udmelding om at Lars Løkkes hjemrejse billet til forrige mandag med ankomst kl. 20 i København allerede blev købt i efteråret.

Løkkes flybilletter blev ikke som oplyst tidligere i dag købt i efteråret – men på et senere tidspunkt, lyder det nu. Hotellet ønsker ikke oplyse, hvornår flybilletterne egentlig blev købt.

Jeg ved ikke, hvornår de er blevet bestilt, og jeg må heller ikke udtale mig. Men det er forkert, at de blev bestilt i efteråret, siger den event – ansvarlige  Nicolai Jørgensen nu!!!

EB journalist Per Mathiessen : “Du sagde rimeligt detaljeret, at billetterne var lagt fast efteråret“.

Det var jeg også helt sikker på. Event kalenderen blev trykt der i efteråret. Men jeg må ikke sige, hvornår det var, men jeg vil foreslå, at Lars Løkkes folk fremlægger det……“, siger Nicolai Jørgensen.

Lars Løkkes advokat Nicolai Mallet føler jorden brænder under ham og hans klient, for han har følgende lakoniske mail kommentar til Ekstra Bladet: “ Jeg har naturligvis ikke noget nærmere kendskab til billetbestillingen“.

Sandheden om flybilletterne kommer helt sikkert ikke for dagen, når det nu er lagt op til Venstres Pressetjeneste og Lars Løkke, at fortælle sandheden og slet ikke efter de har lukket munden så eftertrykkeligt på Hotel Hans Egede og den event-ansvarlige. Man kan så håbe på der er nogen, der lækker købsdatoen af andre kanaler.

Lars Løkke Rasmussen gæstede Grønland i pinsen, hvor han blandt andet holdt foredrag for grønlandske erhvervsdrivende

Lars Løkke Rasmussen gæstede Grønland i pinsen, hvor han blandt andet holdt foredrag for grønlandske erhvervsdrivende

Hvis jeg igen bliver statsminister, håber jeg, at lagmanden på Færøerne og landsstyreformanden i Grønland og jeg kan mødes mere jævnligt og oftere end nu, hvor der kun er rigsmøde en gang om året“.

Det sagde Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, lørdag aften (18. maj 2013) til 150 interesserede på Hotel Hans Egede i Nuuk. Kilde:  http://sermitsiaq.ag.

Der har været rigtig god tid for Lars Løkke til at komme hjem fra lørdag aften til afhøring tirsdag i statsløsekommissionen, hvis han havde haft lyst til det………..

Men det står nu krystalklart, at Lars Løkke IKKE var på tjenesterejse, men derimod en privat ferie kombineret med et privat honoreret foredrag til en “event aften” på Hotel Hans Egede, for ellers ville hotellet ikke betale rejsen og opholdet.

Nu skal Lars Løkke så huske at opgive den betalte rejse som en skattepligtig indtægt til skat 😉

 

 

 

Share This Post

Skriv et svar