En fin lille statsminister………….

Lars Løkke Rasmussen vil blive en “fin lille statsminister” uden  mod og magt til reformer“, sagde De Radikales gruppeformand Sofie Carsten Nielsen under dagens afslutningsdebat i Folketinget.

smil_lars

Flere ordførere efterlyste Lars Løkke og Venstres politik fra talerstolen i den afsluttende folketings debat. Statsministeren var en af dem, men heller ikke hun fik noget konkret fra den selvudråbte moralske statsminister Lars Løkke, hvilket i en periode var Søren Pinds fornemste opgave som folketingsmedlem at udråbe i Folketingssalen, suppleret med kaskader af ordet “Løftebrud”.

Helle Thorning-Schmidt kaldte det »rigtigt fint,« at Løkke havde taget ordet – en slet skjult henvisning til Socialdemokraternes drillerier om, at Løkke ikke har talt fra folketingets talerstol i 565 dage og generelt er en sjældent gæst i Folketingssalen.

Hun fortsatte: ” Man kunne godt dog så have forventet, at hr. Lars Løkke ville have brugt lejligheden til at sige, hvad der er Venstres politik“.

Men her blev hun voldsomt skuffet, for Lars Løkke vil kun fortælle om Venstres politik, hvis der udskrevet valg…………. men så vil han gøre det i detaljer! Han brugte sin taletid til opfordre til udskrivelse af nyvalg!

Lars Løkke demonstrer dermed en foragt for debatten i Folketinget. Og samtidig beskytter han Venstres gode meningsmålinger, for han og Venstre risikerer intet, hvis han ikke fortæller om partiets politik……

Men rammer det ikke partiet voldsomt i en kommende valgkamp, når Venstres politik bliver kendt?

Lars Løkke har godt 2 år efter han blev afsat som statsminister endnu ikke erkendt, at  han er forhenværende statsminister.

Han tager på tjenesterejser og udskyder sin afhøring i Statsløse Kommissionen, bare for at nævne to eksempler på det.

Det vil være godt for dansk demokrati, hvis du – Lars Løkke – deltog aktivt i det lovgivende arbejde i Folketinget, så ville Venstres politik blive kendt! Og det ville koste i meningsmålingerne.

Men du bliver IKKE valgt på meningsmålingerne.

Share This Post

Skriv et svar