BT og “Den Korte Avis” er en del af Venstres Pressetjeneste…….

BT og Den Korte Avis har en fællesnævner……………

De to medier mener deres eksistensberettigelse ar at gøre alt for at vælte Helle Thorning-Schmidt og regeringen.

Bevares – det er deres demokratiske ret – men det er ikke seriøst, at de skal mediestøtte til deres utroværdige journalistiske arbejde i den meget snævertsynede politiske dagsorden, som de to medier er talerør for.

BT skriver i dag at nogle S-folk skulle have kopieret nogle læserbreve, og sat deres egen navn på.

BT blev kontaktet for 1 1/2 uge siden, fordi mange Venstre folk gør præcis det samme og i et endnu større omfang, i forskellige aviser rundt i landet.

Svaret fra BT dengang:Det er sådan det er, det bruger vi ikke tid på“.

Det er derfor meget underligt at BT  alligevel bruger tid på det nu og bringer det som en tophistorie på avisens internetavis i disse minutter? Den eneste grund er at det skal skade Socialdemokraterne, for det saglige journaliste budskab fortoner sig i BT’s manglende dækning af Venstres kopiarbejder.

kopier_small

Billede fra Kristian Jensens Facebook profil den 12. juni 2013.

Det er ikke en mulighed for Venstre, for der er skiftet holdning eller standpunkt inden man kan nå at kopiere læserbrevet…

Men alligevel ser man det sker blandt Venstres topfolk, for eksempel i form af artikler og læserbreve i annonceaviser i over hele Danmark…..

Ole Klinkby skriver i en kommentar til Kristian Jensen (Venstres næstformand) på Facebook: “Der er vel ingen venstrefolk der tør skrive et læserbrev af frygt for partilinjen igen er ændret efter sidste fokusgruppe eller et nyt ønske om at være mere socialdemokratisk“.

Hvad med at holde fokus på at få fortalt vælgerne, hvad Venstre i grunden vil? Det er da ikke særlig smart at trække sine holdninger tilbage af frygt for at skræmme vælgerne væk, som det er sket med TAXA meter ordningen for uddannelserne, udlændinge politik, ulandsstøtte og flere eksempler kunne nævnes.

Ifølge Peter Mogensen – direktør for tænketanken Krakaer det ikke unormalt, at politikere ikke selv skriver hele teksten i et læserbrev, og at toppolitikere ofte (altid) får et udkast af en medarbejder.

Han kommer samtidig med et godt råd til politikerne om, hvad de i stedet skulle have gjort.

Hvis de i forbindelse med læserbrevet havde skrevet en lille tekst, hvor de forklarede, at læserbrevet kom ud i andre medier, og at det var skrevet i samarbejde mellem dem – så var præmissen ændret, og derved havde det været mere spiseligt for læseren” siger han i dag til BT.

Men hvor mange af Lars Løkkes taler og andre fremtrædende venstre folks taler og læserindlæg er ikke skrevet af Venstres Pressetjeneste eller medarbejdere?

Det der får mig til at reagere, det er BT ikke bringer Venstres kopiarbejde som en tophistorie for 1½ uge siden……… selvom BT fik et godt og sagligt underbygget tip om det.

Men det bestyrke kun min opfattelse af BT fungerer som en statsunderstøttet del af Venstres Pressetjeneste.

Et eksempel på Venstres kopiarbejde.

Materialet stilles til rådighed for BT, vederlagsfrit.

Materialet stilles til rådighed for BT, vederlagsfrit.

Liberal Alliance i Vejen er glade for at enkelte af Venstres kandidater tager ved lære af Liberal Alliance.

 

Share This Post

Skriv et svar