Kvindehandel er en del af dansk prostitution…….

Undgå de prostituerede, der taler østeuropæisk, og gå forbi de bordeller, hvor der ikke er danske kvinder. Sådan lyder opfordringen fra Dansk Folkeparti til de danske mænd, der køber sex.

 

De skal købe hos danske kvinder, da masser af prostituerede gør det frivilligt,” siger ligestillingsordfører Pia Adelsteen (DF).

Hvad så med de kvinder der taler afrikansk og kommer fra Nigeria? Og hvad er frivillighed? Hvis du skal skaffe flere tusind kroner om dagen til dit misbrug, er det så frivilligt, Pia Adelsteen?

Vi er vældigt med på vognen hvad kvindehandel angår – hvilket Anja Dalhoff med filmen “Når månen er Sort” allerede i 2007 kunne dokumentere.
http://www.danishdoc.dk/Danish_Doc/Moon.html

“De seneste år har mange europæiske lande, også Danmark, oplevet en stærk stigning i antallet af nigerianske kvinder i prostitution. Langt de fleste af disse kvinder er ofre for menneskehandel. Mange kommer til Europa efter en umenneskelig rejse over det afrikanske kontinent. Når målet er nået præsenteres de af bagmændene for en fiktiv regning på op til kr. 450.000, der promte skal betales – der er ingen anden udvej end prostitution. “

“Michelle kender også Anna, som hver nat lider på Københavns mørke gader. Hun fortæller om de natlige overgreb og voldtægter som prostitueret. Om hvordan hun troede, at hun skulle til Danmark som sygeplejeelev, men i stedet blev narret og snydt til prostitution, der er i diametral modsætning til hendes meget religiøse ståsted i livet. Både Anna selv og hendes familie i Nigeria er under seriøse trusler fra bagmændene, der ikke viger for hverken vold eller mord.”
Kilde: http://ingenkendersandheden.blogspot.dk

Ligestillingsminister Manu Sareen (R) vil heller ikke forbyde købesex, men vil i stedet lave en oplysningskampagne rettet mod de 15 procent af mændene, der finder det i orden at købe sex af handlede kvinder.

Personligt mener jeg ikke et forbud forhindrer handlede kvinder (eller mænd), for der er et overset marked køb af drenge/mænd til prostitution. Det skal fortsat være synligt, at der er prostitution i Danmark, for det skal ikke ske i kældre og baggårde, hvor alfonser kan mishandle deres “medarbejdere” uhæmmet, for den offentlige prostitution giver de handlede kvinder en “vis beskyttelse” mod deres alfonser og “madammer”.

Men det er ikke kun prostitution, hvor der sker handel med mennesker, det sker også i landbrugs- og byggesektoren, hvor fagforeningen 3F kæmper en stor kamp for at skabe bedre arbejdsforhold for primært de østeuropæiske arbejdere.

Min opfordring til danske mænd er i al sin enkelhed, det er markedet der muliggør handel med kvinder, så det eneste der kan hindre det, det er lad være med at købe dem. Men det er nok en utopisk tanke………

Menneskehandel udgør i dag en af de største og mest lukrative forbrydelser på verdensplan. Derfor er det vigtigt, at være opmærksom på problemet og hvis du får mistanke, så kontakt Center mod Menneskehandel!

Se videoen, der har en varighed 25 minutter.

Share This Post

Skriv et svar