Henrik Paaskes modstand mod nøgenbadning er forfejlet……

TV2 bringer dagens nyhed………..

Skærm print fra TV2.

Skærm print fra TV2.

Det er ikke særlig rart at se de gamle mænd……..“, siger 11-årige Andrea Paaske om de 9 nøgenbadere, som hun risikerer at møde, hvis hun vil tage en dukkert ved familiens sommerhus.

Og det er da også helt forkasteligt, at de ni mænd hver morgen klokken otte bader nøgne ved sommerhusområdet på Enø ved Karrebæksminde, mener hendes far, reklamedirektør Henrik Paaske.

Det har ikke været muligt for TV 2 Nyhederne at få en kommentar fra nøgenbaderne, men til TV 2 Øst udtaler en af de ni mænd, Peder Sass, at de har været i kontakt med politiet. Og her var svaret klart, fortæller han. Det er fuldstændig i overensstemmelse med de regler, der er gældende for nøgenbadning.

Jamen jøses da Henrik Paaske………

Du prøver at pådutte andre lovlydige borgere din etik og egen moral, for at tilgode se din datters behov for at bade i alle døgnets 24 timer…………

Men er det et problem at 9 ældre bedagede herrer bader, som de er skabt på Enø Strand, så bliv dog væk fra stranden i den time eller mindre det foregår. Der er trods alt 23 timer om dagen, hvor du og din datter kan bade ugenert i døgnet.

Påstanden om Andrea Paaske møder andre nøgenbadende på stranden på andre tidspunkter er meget minimal. Så udbredt er nøgenbadning på danske strande trods alt ikke. Jeg færdes på en velbesøgt dansk strand flere gange om dagen og har i hele sommerhalvåret erfaret nøgenbadning to gange……… hvilket er sket i det kendte område for fribadning.

Jeg kan ikke få øje på dit problem, Henrik Paaske……..

Det kan ifølge lovgivningen give op til et halvt års fængsel, at en Henrik Paaske har filmet en samling nøgenbadere og lagt klippene på Youtube.

I straffelovens paragraf 264 (linje d.) står der: “Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, der uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget offentligheden. Bestemmelsen finder også anvendelse, hvor meddelelsen eller billedet vedrører en afdød person.”

Share This Post

One thought on “Henrik Paaskes modstand mod nøgenbadning er forfejlet……

  1. Han siger nu til TV2 East at han har fortrudt videoen på YouTube. Den er også fjernet derfra, for den kan ikke søges, men der er også en straframme på max 6 måneders fængsel for den slags………så der er en hel klar årsag til fortrydelsen.

    Der er en del gange i ens liv, hvor man bør tænke sig grundigt om inden man handler.

    Det har Henrik Paaske nu erfaret……..

Skriv et svar