Ærteavleren på Fyn og TV2 Fyn manipulerer med sandheden……..

Irina Paun gav sig forleden ud for at være talskvinde for 250 utilfredse ærteplukkere i forbindelse med en demonstration mod 3F. Men i virkeligheden er kvinden en nær og betroet medarbejder med chefopgaver på kontoret hos ærteavler Peter Skov Johansen på Fyn. Det fortæller en række kilder til Fagbladet 3F.

Nej, nej Peter Skov er ikke involveret. Han ved faktisk ikke, at vi er her. Vi gør det her selv,” sagde Irina Paun til Tv2 Fyn.

talskvinde

Irina Paun serverede kaffe og på Peter Skov Johansens opfordring hentede og overbragte dem lister med opgørelser over, hvor mange kilo ærter ansatte hidtil havde plukket denne sommer ved et forhandlingsmøde mellem ham og 3F Odense.

Der er tale om en voldsom manipulation 3F Odense er udsat for af ærteavleren på Fyn, men desværre har han en ukritisk presse med sig, primært TV2 Fyn, som tilsyneladende køber demonstrationen mod 3F Odense ukritisk. Man bruger ikke tid på research, selvom de kommer  til demonstrationen kørende i ærteavlerens bus. Endnu engang efter tilgangen til protestskrivelse på engelsk, som tydeligt tilgodeser ærteavleren personligt, bedriver TV2 Fyn ikke kritisk journalistik. Det er tydeligt for mig,  efter jeg har læst protest skrivelsen forfattet af Irina Paun – sikkert i samarbejde med ærteavleren samt godkendt af denne – at det er klart tale om bestilt arbejde fra ærteavleren Peter Skov Johansens side.

Læs den her på dansk eller på engelsk i originaludgaven modtaget af 3F Odense under demonstrationen. Døm selv om det er en ærteplukker, der har skrevet en så arbejdsgiver orienteret protestskrivelse.

Det er mig ubegribeligt at TV2 Fyn ikke bekymrer sig om sin egen nyhedsdækning, men bare kritikløst bedriver mikrofon holderi……. det skuffer mig alvorligt.

Jeg er ikke overrasket over en TV2 Fyn kanalen bedriver ukritisk borgerlig journalistik.

Det gør  TV2 moderkanalen og især TV2 News også, “først med de sidste nyheder” er TV2 News motto.

Men det er IKKE  en undskyldning for ikke at bedrive en saglig og objektiv research, inden man sender den slags arbejdsgiver manipulation ud til de godtroende danske seere. I det mindste kunne TV2 og TV2 News fortælle om det, når de har haft den fornødne tid til kildekritik af protest skrivelsen.

Men det er helt sikkert en disciplin, der ikke trives på TV2, med mindre det drejer sig om at bringe 3F i fedtefadet.

TV2/TV2 News brugte enorme ressourcer på gøre Amin Skov (Restaurant Vejlegården) til martyr i konflikten med 3F Vejle. Man brugte den bedste sendetid til at vise de svedige borgerlige MF’ere, der var inviteret til stegt flæsk i sommervarmen.

Det fortæller mig tiden til research, den er til stede på TV2 medierne, men man ønsker ikke at bruge den til gode for 3F eller andre organisationer tilhørende arbejderbevægelsen, men ensidigt til det borgelige Danmarks vé og vel……

Det eneste jeg forlanger af TV2, det er en redelig, objektiv og fair research, intet andet.

Kom nu i gang TV2.

 

Share This Post

Skriv et svar