Venstres “zig zag” om nulvækst…….

TV2’s studievært har svært ved at skjule morskaben over Claus Hjort Frederiksens (V) forsøg på at forklare Venstres nulvækst.

tv2_news_17_aug_13

Ja, altså nulvækst forstået på den måde, at vi regulerer udgifterne med prisstigningerne og med lønstigningerne, sådan at du kan købe de samme varer og tjenester til næste år, som du kunne i år, og du kan have det samme personale, fordi det reguleres med lønudgiften. Nulvækst forstået på den måde at det stiger med lønstigningerne og prisstigningerne“, forklarer Claus Hjort Frederiksen på TV 2 News, 1240K.

Men er det nulvækst?

Lars Løkke mener Venstres nulvækst kan opfyldes ved at effektivisere den offentlige sektor og den altid nærværende næstformand forklarer formandens synspunkter om nulvækst, ved at fortolke formandens ord som:

Det offentlige kan effektiviseres med 12 mia. kroner………………

Nu er min forvirring absolut total………

Venstres chefideolog Claus Hjort Frederiksen  – gud forbyde det, måske kommende finansminister – mener Venstres nulvækst er lig med status quo uden reducering af medarbejdere og med indbygget pristalsregulering af løn med videre.

Formands duoen i Venstre “Rasmussen og Jensen” melder ud, at der kan spares milliarder i den offentlige sektor…………

Begge dele kan da ikke rummes inden for partiets nulvækst?

Nu stiller jeg mig op i køen og stiller spørgsmålet til Venstre – Hvad er partiets nulvækst politik udtryk for????

Hvis Venstres mål med denne ZIG ZAG kurs er at sløre partiets økonomiske politik og forvirre de danske vælgere, så er Venstres strategi til fulde lykkedes……………

 

 

 

Share This Post

Skriv et svar