Bedstes første sygedag………….

Det Konservative Folkeparti lider fortsat under stemmeflugt til primært Venstre og Liberal Alliance, derfor leder partiet efter mærkesagen, der kan holde partiet over spærregrænsen ved det kommende valg.

Partiets sidste indslag står partiets socialordfører Benedikte Kiær for, da hun vil indføre en “bedstes første sygedag“, som det kendes fra “barnets første sygedag“. Et farverigt indlæg i dagens politiske debat, men det har ingen gang i det politiske liv, for regeringspartneren Venstre skyder det straks ned og LO er heller med på ideen.

Det er vigtigt, at man kan drage omsorg for dem, som man holder meget af, siger Bendikte Kiær til Berlingske.

Det kan være en forælder, som bliver ramt af influenza og nærmest ikke kan slæbe sig ud af sengen, hvor man kan komme og hjælpe med at fylde køleskabet op, svinge kosten og lette situationen lidt for sin far eller mor“, fortsætter hun.

Tanken er meget sympatisk, samtidig er det en form for brugerbetaling betalt af partiets kernevælgere, erhvervslivet.

Men det hjælper ikke på De Konservatives meningsmålinger og vælgertilslutning, men derimod bidrager det til en udstilling af partiets dødskamp.

konservativ

Benedikte Kiær satser på borgmesterposten i Helsingør, så der vil jeg anbefale hun afprøver sin ide om “Bedstes første sygedag”, hvis hun skulle opnå valg i efteråret.

Det kulørte forslag er fremsat på sommermødet i den konservative gruppe, hvor de mere traditionelle politikker fortsat er i hævd i hård konkurrence med Venstre og Liberal Alliance.

Det konservative udspil lægger op til, at 28 afgifter på blandt andet chokolade, kakao og nødder bliver afskaffet. Samtidig vil partiet have et højere arbejdsmarkedsfradrag og fjerne topskatten.

Håndværker-fradraget skal udvides, og familier skal selv fordele barselsorloven, hedder det i udspillet ifølge Berlingske.

Det konservative Folkeparti mangler fortsat den endegyldige profil, der kan sikre partiet fremgang.

 

 

Share This Post

Skriv et svar