En regnfuld dag

Det har regnet i dag. Der var lovet opklaring omkring middag her i Vestjylland, men opklaringen lod vente på sig! Regnvejret gav mere vand end min sparebruser hjemme i vores brusekabine.

Vores hund er blevet bedre til at komme, når der bliver kaldt. Vi tror den på den lærer det, hvis den får lov til at løbe frit i havcen og den kommer næsten hver gang der bliver kaldt. Også selvom der er fugle i haven! Det er en klar forbedring, da den ikke tidligere var til at kalde til sig, når den havde fået færten af en solsort eller en kat.

Jeg så DR1 i dag – Teenage testen – Charlotte Havgaard og hendes familie gennemgik et forløb denne udsendelse. Jeg er sikker på Charlotte kommer fra Kornerup, hvor jeg havde familien Havgaard, som kunder i min landposttid? på Gevninge-Kornerup ruten. De boede i “Stines Hus” i nummer 4 skråt overfor præstegården.

?

Share This Post

Skriv et svar