Lidt for smart retorik fra Lars Løkke……….

Myterne står i kø. Der er ikke grænser for, hvor mange tusinde, der skal fyres, når vi kommer til. I hvert fald, hvis man ukritisk lytter til socialdemokraternes regnedrenge i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd“, sagde Lars Løkke på Venstres Landsmøde i weekenden og henviste til den skarpe kritik, som Venstres økonomiske strategi har fået.

Det citat forstår chefanalytiker i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE) Martin Madsen ikke ……..

Jeg er selvfølgelig beæret over, at Lars Løkke bruger sin taletid på at nævne AE på landsmødet. Men ret skal være ret – det er Finansministeriet beregninger, som viser, at nulvækst til 2020 koster 24.200 offentligt ansatte jobbet i forhold til i dag. Det er ikke AE’s beregninger“, siger Martin Madsen til tv2.dk.

Han tilføjer: ” Det er bemærkelsesværdigt, at en tidligere finans­ og statsminister sår tvivl om Finansministeriets beregninger, som viser, at nulvækst til 2020 koster 24.200 offentligt ansatte jobbet i forhold til i dag.

Det viser endnu engang Venstres leder IKKE har styr på de politiske beregninger og hvor de kommer fra…….

Eller er det en bevidst manipulation fra Lars Løkkes side?

Lars Løkke Rasmussen er ikke kendt for de samme præcise politiske udmeldinger, som hans forgænger Anders Fogh Rasmussen, der altid havde styr på sine politiske udmeldinger og citater….

En lille “nødløgn” og bevidste politiske fordrejninger af politiske modstanderes synspunkter, det er derimod hans kendetegn…..

Share This Post

Skriv et svar