Hvad kan Lars Løkke få for 2.000 kroner….?

Line Barfod på Facebook:

Hvordan kan Lars Løkke Rasmussen i ramme alvor påstå at man ikke kan mærke, om man tjener 2.000 kr. mere om måneden, da det for mange bare er et par sko ?

Jeg kender en del for hvem 2000 kr. er hvad de har til sko, tøj, mad, tandpasta og lokumspapir i en hel måned.

Det er den samme mand, som mener unge sagtens kan klare sig for under 6.000 kr. månedligt – før skat, til både husleje, mad og alle andre udgifter.

Måske hænger det sammen med at han selv har svært ved at forklare et forbrug på 24.000 kr. dagligt af penge, der skulle gå til ulandsbistand“.

2.000 kroner er en del penge for mig……..

et_par_sko

Men kun få fadbamser………..

2_fadbamser_lars

eller………

lars_rejser

Hans moral er så anløben at han også overlever “Skattegate” – for han skal tages med fingrene i kassen, for ellers lyver han sig fra ansvaret.

Han har bilagsager med private hotelophold inkognito under navnet “Jensen” samt privat køb af film – øl og cognac på skatteydernes regning , sygehussager med en gedigen overbetaling af privathospitaler , rejseudgifter på 24.000 kroner om dagen for ulandsmidler, han er dybt involveret i “Skattegate” og alligevel har Venstre godt 30% i meningsmålingerne.

Er de danske vælgere i moralsk forfald?

Nej det tror jeg ikke, men på et tidspunkt må de forholde sig til Partiet Venstre og ikke mindst partiets leder, med det levnedsforløb og bedrifter kan han ikke fortsætte med at gå på vandet…..

Det er ikke sært en person med en årlig indtægt meget over en million ikke regner 2.000 kroner andet et par Lloyd sko.

Det er forargeligt han supplerer sin indtægt med de nævnte ekstravagante skatteyder betalte goder.

Men Lars Løkkes fortalelse i går i Folketings salen tegner et ganske godt indtryk af Venstres holdning til de svageste i det danske samfund. Partiets politik er meget klar for den samfundsgruppe. Der skal skæres i overførselsindkomsterne, så der kan gives skattelettelser til partiets kernevælgere med million indtægter……..

For man kan godt leve af 6.000 kroner om måneden, mener Lars Løkke og Venstre. Det svarer til 3 par sko for dem….

 

Share This Post

Skriv et svar