Lars rejser på luksusfly for skatteyder penge…..

TV2 – Venstres TV-kanal – vasker hænder for Lars Løkke Rasmussen…………………

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen siger her til aften, at han ikke længere rejser på første klasse, når han rejser verdens rundt i sin egenskab af formand for den internationale klimaorganisation Global Green Growth Institute (GGGI).
TV2 Nyhederne fortalte her til aften, at Lars Løkke Rasmussen har brugt godt 775.000 kroner på 15 flyrejser i løbet af sine første 16 måneder som formand.

kaviar_og_champagne

Lars Løkke har brugt pengene på kaviar til 20.000 kroner kiloet, verdens dyreste champagner, og luksus hoteller. Jo han er i sandhed en statsmand på de fattiges vegne – og det er de danske skytteydere med til at betale for, helt præcist betaler den danske stat 90 millioner kroner til Lars Løkkes rejseselskab.

Men uanset hvor meget Lars Løkke vasker hænder på Venstre TV-kanalen TV2, så har han først ændret praksis efter hans rejseomkostninger er afdækket af Ekstra Bladet! Og det er mere end uforståeligt, at der skulle mere end 11 rejser til før Lars Løkke tog initiativ til at se på sine rejseomkostninger!!!
Lars Løkkes bortforklaring af rejseaktivitet er udtænkt i Venstres hovedkontor i Holte.
Om det er en form for afledningsmanøvre for Lars Løkke, at han nu påstår rejsereglerne er ændret, det er en del journalister på Ekstra Bladet ganske givet i gang med at undersøge i disse timer…….. De næste udgaver af Ekstra Bladet vil sikkert afdække flere detaljer om det.
Nu rejser han på niveau med danske ministre……….. Hvilket vel også er en form for ekstravagant luksus, da danske ministres rejseomkostninger ofte om fatter en delegation…….. det vil sige flere rådgivere rejser med på samme konto.

Jo – “Lille Lars” – har ikke glemt han var statsminister på afbud…….

Uddrag af debatten på Facebook.

Daniel Rosenqvist

Kære TV 2|NYHEDERNE @ Det er lidt interessant, at i her til aften kan fortælle detaljer om Venstres formand Lars Løkkes overforbrug, af vores alle sammen penge – i forbindelse med hans “ulønnede” arbejde for en international organisation.

Det som er interessant, er at man kan omtale dette uden at omtale at sagen er startet af EB. Det er plat.

Og at man vil ændre hans forbrug på 15 rejser fra over 1 million til en overskrift som siger “Løkke rejste for 750.000” når nu man mener at “Løkke flyver for 750.000” når man rejser så betaler man også for hotel og mad. Men igen vil TV2 gerne begrænse skandalen for Venstre og Løkke. Hvorfor?

 Else Mortensen

Så en tidligere statsminister og kommende statsministerkandidat, har brug for at reglerne laves om, for at opgive at rejse på første klasse, det ville have klædt dig, hvis du havde brugt den indvendige side af hovedet og takket nej, disse penge skulle vel bruges til andre og bedre formål – hold fast hvor den mand dummer sig gang på gang – jeg har stort set hele mit liv stemt venstre, det kommer jeg ikke til igen, hvis ikke man kan finde en kandidat med lidt større format.

Jan Weichardt
Interessant nok at TV2 her til aften kan fortælle detaljer om Løkkes overforbrug i forbindelse med hans “ulønnede” arbejde for en international organisation som regeringen nærmest har tigget ham om at tage.
Men det er dog alligevel interessant at man kan omtale dette uden at omtale at sagen er startet af EB. Det er plat.
Og at man vil ændre hans forbrug på 15 rejser fra over 1 million til en overskrift som siger “Løkke rejste for 750.000” når nu man mener at “Løkke flyver for 750.000” når man rejser så betaler man også for hotel og mad. Men igen vil TV2 gerne begrænse skandalen for Venstre og Løkke.

Share This Post

Skriv et svar