Det er en rigtig dårlig sag……..

……… som regeringen har pådraget sig uforskyldt…….

Socialdemokraten Bjarne Laustsen sagde farvel til Suthida og Im i Kastrup, da de i søndags blev tunget til at forlade Danmark. (Foto: Facebook)

Socialdemokraten Bjarne Laustsen sagde farvel til Suthida og Im i Kastrup, da de i søndags blev tunget til at forlade Danmark. (Foto: Facebook)

Men vi skal ikke glemme årsagen er den tidligere VK-regering og Dansk Folkepartis ansvar med den fremmedhadske indvandringspolitik de førte gennem et årti.

Intet ville være nemmere end give IM opholdstilladelse, men straks vil Inger “Støjsender” (Venstre) og Dansk Folkeparti piske en stemning op om regeringen åbner døren for total indvandringen i Danmark.

Bjarne Laustsen(S) og Ole Stavad(S) er skuffet over justitsminister Morten Bødskov, der i følge Amnesty godt kunne have fundet en humanitær løsning, eller kigget på sagens særlige omstændigheder.

Venstres Inger Støjbjerg har kaldt ministeren i samråd, hvilket udstiller Venstres dobbelt moral i indvandringspolitikken. For er det ikke VK-regeringen, der har gennemført en masse stramninger af indvandringspolitikken i Danmark sammen med Dansk Folkeparti?

Men der er stemmer i den ulykkelige sag fra Aabybro i Nordjylland!

Det ved Lars Løkke, der skriver på Facebook:

Venstres Inger Støjberg har kaldt justitsministeren i samråd om udvisningen af Im og hendes mor.

Inger siger (og jeg er enig):”Vi skal have ændret loven, så velintegrerede ikke sendes ud af landet i tilfælde af dødsfald, som det netop er sket for Im og hendes mor. Derudover skal vi have fundet en løsning på, hvordan Im og hendes mor kan komme tilbage til Danmark igen.”

Mageløst hykleri fra Lars Løkke, der har flere stramninger på samvittigheden af Udlændingeloven i sin tid som statsminister.

Venstres næstformand Kristian Jensen følger op på formandens Facebook skriverier.  Han skrev i dag på sin Facebook profil, at han går ind for stram udlændingepolitik, men ikke hjerteløs udlændingepolitik.

De regler, vi ændrer, er de regler, som eksisterede under VK-regeringen, da også Kristian Jensen(V) var minister. Det er regeringen, som har sagt, at det her er en ulykkelig sag, og derfor lægger vi op til at se på, hvordan vi kan ændre reglerne”, siger Morten Bødskov til Ritzau.

Når der er udsigt til stemmer og større meningsmålinger på en ulykkelig sag, så har Venstres politiske ledelse glemt alt om deres egne bedrifter, da de havde regeringsmagten!

Nu venter jeg bare på en pressemeddelelse fra Martin Henriksen, Dansk Folkeparti, der kritiserer regeringen for manglende indgreb i udvisningssagen. Så er hykleriet totalt……. men i skrivende stund er der larmende tavshed fra den side……

Hvornår skal man følge lovgivningen eller give humanitært ophold?

Personligt ville jeg have givet Im og Suthida en opholdstilladelse, men jeg kender ikke detaljerne i udvisningssagen, som er truffet af Udlændingestyrelsen – IKKE af regeringen. Jeg går ud fra styrelsens beslutning følger lovgivningen helt og fuldt.

Men vil Dansk Folkeparti ændre lovgivningen? Jeg tror det ikke. Venstre vil ændre deres egen lovgivning, som det fremgår af Lars Løkke og Kristian Jensens Facebook profiler.

Udlændingenævnet sagde nej il Im og Suthida

Udlændingenævnet består af en formand og et antal næstformænd, som er dommere.

Herudover består nævnet af et antal medlemmer, som er udpeget efter indstilling fra Advokatrådet, Justitsministeriet og Beskæftigelsesministeriet. Udlændingenævnets sammensætning og organisation er beskrevet i kapitel 1 Udlændingenævnets forretningsorden (bekendtgørelse nr. 1208 af 14. december 2012).

Udlændingenævnet er et uafhængigt domstolslignende organ, der fungerer som administrativ klageinstans vedrørende en række forskellige sagstyper, der er reguleret i udlændingeloven. Nævnets virksomhed er således omfattet af de almindelige forvaltningsretlige regler, herunder forvaltningsloven og offentlighedsloven.

Kilde: udln.dk.

Share This Post

Skriv et svar