En lille sejr for Helle – Kanonvalg for Johanne og Per.

Kommunevalg_2013

Socialdemokraterne holder altså fast i at være landets største parti med over 29 procent af stemmerne, og det er godt resultat, når man tænker på, at meningsmålingerne placerede dem til at ligge på 18-19 procent. Dertil skal lægges, at der skal flyttes 0,7% af stemmerne fra Blå blok til Rød Blok, så står de absolut lige på 47,5%.

Det er en overkommelig opgave.

helle

Derfor er komplet uforståeligt statsminister Helle Thorning-Schmidt går på talerstolen og fortæller Socialdemokraterne tabte valget. Hun må have ekstremt dårlige rådgivere omkring sig både som partiformand og regeringschef.

Det er simpelt en dårlig taktisk forståelse af valgets resultat, som hun gav udtryk for under optællingen af stemmerne i går aftes.

“Det er mig helt, helt ubegribeligt, at hun gjorde det. Godt nok kom der en skæv måling fra DR, men det var alt, alt for tidligt for hende at gå ud og tale om nederlag. Det var en kæmpe fejl, og man kan undre sig over, at der ikke er nogen i hendes bagland, der har bedt hende om at vente lidt”, siger Henrik Qvortrup på TV2’s nyhedside.

Enten må hendes rådgivere op på mærkerne – ellers må Helle Thorning-Schmidt påtage sig arbejdsgiveransvaret og erstatte dem med bedre professionelle rådgivere, for det er utilgiveligt, at de ikke har så meget politisk tæft, at de kan rådgive chefen om at kommentere valget på det rigtige tidspunkt!

Er Helles bommert udtryk for hun IKKE lytter til sine rådgivere, så SKAL hun lære det!

Tillykke til Enhedslisten og Johanne Schmidt-Nielsen og hendes stemmesluger i Aalborg Per Clausen.

Annette  Vilhelmsen – SF’s landsformand – har et kæmpeproblem, for SF blev reduceret til en tredjedel. En katastrofe, der ikke kan forklares alene med SF fik et kanonvalg i 2009.

 

 

Share This Post

Skriv et svar