Primadonnaen har valgt…….

pia_allerslev

Efter 12 dages betænkningstid annoncerede Venstres spids i hovedstaden, Pia Allerslev, at hun har valgt posten som børne- og ungeborgmester i den nye borgerrepræsentation. Det sker med en ambition om at banke i bordet og få sat skik på en folkeskole, som ifølge Allerslev er ramt af svigtende disciplin.

Jeg vil tage et opgør med den blødsødenhed, som jeg synes har hersket. Det er en værdikamp, men det er også en kamp for folkeskolen. 25 procent af alle børn i København går i privatskole. Det må handle om, at man har mulighed for at tilvælge den lokale folkeskole uden at være bange for, at ens barn ikke lærer nok.

Mit fokus er på det faglige indhold og den sociale tryghed – ikke på at lave grønne skoler eller fine tema-ting-og-sager. Det er back to basics”, siger Pia Allerslev, der selv er uddannet folkeskolelærer.

Hun vil gøre op med forgængernes blødsødenhed og genindføre “eftersidning i moderne form“, hvad det så må indebære? Mon Pia Allerslev ikke falder ned på jorden igen, når hun har sat sig ind i stoffet?

Hun valgte at sige farvel til Kultur og fritid efter 4 år som borgmester for den forvaltning.

Nu kan de andre partier vælge deres poster, så Københavns Kommune kan få sin konstituering på plads inden den 5. december 2013, som reglerne foreskriver.

 

Share This Post

Skriv et svar