Politiske vendekåber?

Mit parti – Socialdemokratiet – går frem i meningsmålingerne, de mestrer nu 30,3% af vælgerne i den sidste.

Venstre og især Anders Fogh Rasmussen har store problemer med sine kernevælgere i følge Ugebrevet A4, som skriver at 1/3 del af deres vælgere er tryghedsnarkomaner og 2/3 dele er liberalister, som ikke deler regeringens og Venstres nuværende politiske kurs. Det giver Fogh store problemer og en mindre vælgertilslutning, som nu ligger på 26%.

?

Helle Thorning-Schmidt

 

Mit parti har politiske vendekåber, som nu frasiger sig fortiden og støtter Helle Thorning-Schmidt. Det er prominente folk, som DR’s nyheder skriver: “Efter halvandet år ved magten som formand for Socialdemokraterne bliver Helle Thorning-Schmidt taget til nåde af sine kritikere i partiet. Veteraner som Anker Jørgensen, Erling Olsen, Hardy Hansen og Freddy Blak siger, at hun klarer sig godt,citat slut.

Helle Thorning-Schmidt med en af de 5 vendek墥r!

Det er trist, når så kompetente personer er politiske vendekåber. Jeg savnede deres erfaring udmønter i politisk samarbejde meget tidligere til fordel for vores parti, istedet valgte de at sidde med armene over kors og afvente den politiske udvikling, for så at “hoppe med på vognen” da fremgangen er åbenbar for alle i det politiske liv!

Share This Post

Skriv et svar