Hvor er Venstres kommentarer?

Er Venstre faldet i grebningen?

Ikke en eneste kommentar fra Venstre i TV Avisen på DR1 klokken 18:30 i dag. Derimod var formanden for Danish Crown meget positiv i hans kommentarer om regeringsforslaget. Han v il omgående tage kontakt til tillidsfolkene i virksomheden og over en kop kaffe snakke om forslagene fra regeringen om medarbejder kapital.

Jeg har ikke hørt noget til det førhen så gode landmands parti? Er Ellen Trane Nørby taget til Spanien på juleferie og støjsenderen (Inger Støjberg) har heller ikke kommenteret de 34 forslag til Dansk Landbrug fra regeringen.

Formanden (Lars Løkke) har vel indtaget sin faste plads på Baren Rio Bravo sammen med Søren Pind og Peter Christensen, for de vil ikke længere ses sammen med Troels Lund Poulsen, der er fedtet ind i “Skattegate”.

Rio Bravo mellen Christiansborg og Tivoli er et af Lars Løkkes foretrukne barer i København, når han ikke er i DG&I Byen.

Rio Bravo mellen Christiansborg og Tivoli er et af Lars Løkkes foretrukne barer i København, når han ikke er i DG&I Byen.

Rio  Bravo er kendt for flere politiske episoder.  Lad os først tage historien om Lars Løkke og Søren Pind. I øvrigt en fest jeg gerne ville ha været med på!

Efter en afslutningsdebat 1. juni 2006 endte Løkke på natværtshuset Rio Bravo sammen med Peter Christensen, Søren Pind og Leif Mikkelsen (Nu Liberal Alliance.)

Ved midnatstid dukkede et par journalister op og blev mødt af et bizart syn.

De fire Venstre-folk stod på stolene og sang Birthe Kjær-hittet ‘Den Knaldrøde Gummibåd’.

Da journalisten ville tage et billede med sit mobilkamera, styrtede Løkke hen til ham og råbte: – “Hvad fanden bilder du dig ind? Giv mig det kamera“.

Kl. 5.30 forlod det animerede selskab Rio Bravo, og tre en halv time senere indfandt Løkke sig i folketingssalen. ”   Kilde. BT.dk

Share This Post

Skriv et svar