Venstre – ved du, hvor du har?

Ledelsen i Venstre siger nej til brugerbetaling, men landsmødet (Medlemmerne) siger ja til brugerbetaling – der skal arbejdes for brugerbetaling hos de praktiserende læger i de kommende år.  Argumentet lyder – danskerne går for meget til læge, der skal være brugerbetaling, fordi det er adfærdsregulerende!

Tror de unge, sunde og raske “Venstrevikinger”, at vi går til læge uden grund? De syge er allerede hårdt ramt af en uretfærdig medicintilskudsordning!

Jeg mener – det forslag vil ramme de svage, de gamle, de kroniske syge og den del af befolkningen, som har det svært økonomisk, eller som er kronisk syge! Er det det Venstre vil?

De mennesker som har en lille indkomst har det dårlige arbejde, som på virker deres fysik. Samtidigt har de ikke penge til at købe bedste madvarer, som skal give dem sund og nærende kost, som kan styrke dem såvel psykist som fysisk!

Skal de mennesker nu til at betale for deres nødvendige sygebesøg hos lægen er der sat en negativ spiral igang. Men det er måske her – “Vi ved, hvor vi har Venstre?”

Det gør valget nemmere næste gang vi står ved stemmeurnen.

Share This Post

Skriv et svar