Den heldige mand………..

Jeg anbefaler……………………..

NET-sket

Lars Løkke – Danmarks heldigste mand

Ugens store danske historie mangler jeg til gengæld at få sat billede på, for der var ingen fotografer i nærheden, da Lars Løkke Rasmussen onsdag morgen løftede kaffekoppen op til munden og fik øje på Politikens forside med tophistorien “Corydon vil udlicitere mere pleje. Men man må formode, at Venstres formand stillede koppen så hurtigt fra sig, at han spildte kaffe på bordet, og at der under den efterfølgende nærlæsning af artiklen bredte sig et vantro smil i oppositionslederens ansigt, for hold da op, hvor får den mand meget forærende for tiden.

Forsidehistorien handlede om, at finansminister Bjarne Corydon er så langt foran Produktivitetskommissionens anbefalinger, at han allerede har hyret et hold regnedrenge, der skal komme med forslag til, hvilke dele af børne-, ældre og handikapområdet, der kan udliciteres til private.

Det var tydeligvis ikke meningen, at dén historie skulle have været ude nu, men eftersom det alligevel var sket, blev Corydon jo nødt til at oplade sin dybe basstemme og mumle noget om, at regeringen ser fordomsfrit på mulighederne for øget samarbejde mellem det offentlige og det private.

Lars Løkke og Venstre er længe blevet hånet for, at de ikke kommer med deres egne politiske udspil. Men hvorfor skulle de dog gøre det, når regeringen gør det for dem den ene gang efter den anden, så de bare kan nøjes med at hægte sig på?

Læs hele indlægget på Politiken.dk

Share This Post

Skriv et svar