EU tabte og egoismen vandt i går…………

Tillykke med valget til Dansk Folkeparti og især tillykke til Morten Messerschmidt for hans personlige valgsejr.

EU-morten

Lars Løkke henvender sig til endnu en kvinde på gaden. Men hun spadserer forbi ham uden at sætte tempoet ned. Hun når dog at aflevere følgende konstatering:

»Nej tak – jeg stemmer på Folketingets mest charmerende mand

Det er netop kimen til min frustration og skuffelse over valgresultatet. Det er min opfattelse, at de mange stemmer til Dansk Folkeparti ligger på Mortens evne til at tale til den indre egoist i danskerne parret med en stor del af hans TV charme.

Jeg er ked af en større del af danskerne ikke kan se Danmark har stor gavn af vores EU medlemskab, der udover 500.000 afledte arbejdspladser har EU sikret fred og stabilitet i Europa i godt 50 år.

For at vende tilbage til citatet, så er Morten ikke medlem af Folketinget, hvilket viser kvindens – og mange andres – indsigt i EU politikken, hvilket bekymrer mig voldsomt.

Nationalismen er på voldsom vækst i Europa, hvilket er en alvorlig trussel mod EU, Danmark og stabiliteten i Europa.

Det er mit håb de EU venlige partier vil lære af valgresultatet.

Der er behov for de lytter til vælgerne og vælgernes skepsis til EU “bestemmer alt”. Selvom det ikke er sandt, så er det lykkedes for Morten Messerschmidt i Folkebevægelsen mod EU at sælge det, så er det faktisk muligt for regeringen at sætte dagsordenen for udviklingen af EU.

Der er behov for Socialdemokraterne, Venstre, Konservative og De Radikale sætter EU på den politiske dagsorden i den daglige politik, så der ikke er tvivl om den gavn Danmark og danskerne har af et EU medlemskab og det europæiske marked.

Så skal politikerne have styr på social dumpning. Her må EU valgets absolutte taber – Venstre – tage aktiv del i kampen mod socialdumpning, ligesom partierne skal sørge for at stoppe de østeuropæiske tyvebanders hærgen i Danmark via et samarbejde med Europol, hvilket betyder, at der tages et opgør med retsforbeholdet.

Her kommer de endnu en gang i kamp med Dansk Folkeparti, der har en helt anden dagsorden med grænsebomme og isolering af Danmark med øget grænseovervågning med videre. Men det er nødvendigt for at få danskerne til at tro på EU projektet og tage pusten fra Dansk Folkeparti.

 

Share This Post

Skriv et svar