Liberal Alliance vil nulstille overførselsindkomster og pensioner……

Vi ønsker at afskaffe topskatten, også selv om det koster syv milliarder kroner. Topskat gør rigtig meget skade i den samlede økonomi i forhold til hvor få penge, der kommer i statskassen fra topskatten. Så i det lys er syv milliarder kroner faktisk billigt. Og vi har under alle omstændigheder afsat de penge, der skal til, allerede inden diskussionen begyndte,” siger Ole Birk Olesen.

Årsagen til det er Ole Birk Olesen vil nulstille pensioner og overførselsindkomster.

Han er heller ikke enig, at det er en naturlov, at de offentlige udgifter nødvendigvis stiger, fordi produktivitet og lønninger stiger i den private sektor.

Den mekanisme vil vi afskaffe.
Vi ønsker, at overførelses indkomsterne skal reguleres med inflationen, ikke med lønningerne,” siger den liberale skatteordfører, der erkender, at topskat fjernelse alligevel ikke kan finansiere sig selv 100 procent.

Topskatten er en del af det danske indkomstskattesystem. Den er faldet fra at udgøre 19,3 mia. kr. i 2008 til anslået 14,6 mia. kr. i 2013 og 13,6 mia. kr. i 2014.

Så er der tonet rent flag fra Liberal Alliance.

Jeg er ikke i tvivl om Liberal Alliance er partiet for de velbjærgede danskere og at partiet ønsker ledige, pensionister, syge og lavt lønnede arbejdere skal ned i indtægt, for at finansiere de riges skattelettelser.

Sænkningen af overførselsindkomsterne er den eneste måde Liberal Alliance, når partiet ikke vil spare motorveje og infrastrukturen i Danmark.

 Prisen fra fabrikken er 1,4 mio. euro (10,43 mio. kr.) hertil skal lægges registreringsafgift og moms......

Prisen fra fabrikken er 1,4 mio. euro (10,43 mio. kr.) hertil skal lægges registreringsafgift og moms……

Der skal i Liberal Alliances politiske ideologi være gode og effektive veje, broer og motorveje, så partiets vælgere kan komme hurtigt fra landsdel til landsdel med deres Bugattier………….

Når topskatten og overførselsindkomsterne er banket i bund, så kommer der krav fra Liberal Alliance om fjernelse af registreringsafgiften, for at fremme det danske erhvervsliv………

Men hvor skal de penge komme fra?

 

Share This Post

Skriv et svar