Jeg anbefaler……..værd at læse

Jeg faldt over et debatindlæg på Politiken fra den 2.august 2014, hvor et tidligere medlem af De Radikale – Bjarke Larsen – skriver om sine oplevelser, som radikalt partimedlem.

Jeg har været folketingskandidat for de radikale, men blev så frustreret, at jeg var nødt til at sige farvel til partiet for den velbjergede, akademiske overklasse.

Lige inden nytår meldte jeg mig ind i det store fællesskab, som Socialdemokraterne er.

Det var en beslutning, der var modnet over længere tid. Jeg har været politisk aktiv i en række sammenhænge, først og fremmest i Radikale Venstre. Her nåede jeg både at være medlem af amtsråd og kommunalbestyrelse, medlem af forretningsudvalget, redaktør af medlemsbladet, udvalgsformand og folketingskandidat.

I 2007 forlod jeg partiet, og de seneste seks år har jeg været partiløs. Grunden til mit farvel var en stigende frustration over partiets stadig større fokus på den velbjergede, akademiske overklasse og partiets berøringsangst i forhold til problemerne omkring indvandring og integration, det faglige niveau i folkeskolen og udflytningen af hundredtusindvis af ufaglærte jobs til lavtlønslande.

Man skal lede længe i avisarkiverne for at finde et citat, hvor en radikal politiker udtrykker forståelse og medfølelse med de mange, der lever under de sværeste økonomiske vilkår. Derimod tager det ikke mange mikrosekunder at finde et hav af udtalelser om den økonomiske nødvendighed“, skriver Bjarke Larsen.

Læs hele hans debatindlæg her………

Så er det måske ikke svært at forstå, der tager regeringen så lang tid at løse dagpengeproblemerne?

Share This Post

Skriv et svar