Spænd et bombebælte på og få evig sex ……….

………. sådan lyder det på internettet fra en muslimsk prædikant, formentligt tilknyttet ISIS, udbrydergruppen fra al-Qaeda, der besætter store dele af Syrien og Irak. Formålet er at oprette en muslimsk stat med streng sharia lovgivning.

Prædikanten lover 70 jomfruer i Paradis, som belønning for den heltemodige indsats at sprænge sig selv og en masse mennesker i luften, for at fremme den muslimske Kalifat i Syrien og Irak.

Det mest utrolige er, at man kan få muslimer til at tro på det og lade sig bruge som terrorist med sin egen død til følge. Skuffelse må blive enorm på den anden side af døden, når det åbenbares, at Paradiset ikke indeholder det lovede.

Jeg lader videoen fra Edward Enwiya fra Sidney i Australien tale for sig selv, med en dansk oversættelse herunder.

Prædikanten fra ISIS lover følgende til de kommende bombemænd:

Enhver muslim mand får mindst to sortøjede jomfruer i paradis. Hver jomfru leveres med 70 tjenestepiger. Det er tilladt (at have sex) med jomfruer samt tjenestepigerne.

For hver kvinde (Hustru?) fra denne verden, der går ind i Paradis, får du 70 sortøjede jomfruer.

Der er fire typer af kvinder i Paradise:
Den første type er kvinden (Hustru?) i denne verden, der kommer i Paradis.
Hver enkelt kvinde leveres med 70 sortøjede jomfruer.

Den anden type kvinde i Paradise er den sortøjede jomfru.
Hver kommer med 70 tjenestepiger.

Disse tjenestepigerne er den tredje type
Desværre, der er kun tre typer af kvinder i Paradis (Korrigerer prædikanten nu).

Hvis du bliver gift i denne verden, så (i Paradis) får du din kone fra denne verden, sammen med 70 sortøjede jomfruer med som du har lov til at have sex med, og hver af disse 70 jomfruer kommer med 70 tjenestepiger.

Så hvor mange kvinde får du? (4.901?)
Det er minumum.

Lad os nu antage, at du er gift med fire koner, hver kvinde kommer med 70 sortøjede jomfruer, og hver jomfru leveres med 70 tjenestepiger ……

Hvor mange gør det kommer til? (19.604?)
Gud hjælpe dig. (Det er der et stort behov for)

Din genforening (med din kone) gennem 70 jordiske år. (og med en sortøjet jomfru og 70 tjenende piger)

Når de 70 år er at kommet til en ende, så vil en anden sortøjede jomfruelige kalde dig fra oven: “Åh Allahs tjener, vi ikke får en stykke af dig? ”

Du vender dig mod hende, og du kan se, at hun er smukkere end den kvinde, du er sammen med.

Du spørger hende: “Hvem er du?” og hun siger: “Jeg er din jomfru i Paradis, Allah fortalte dig om mig og sagde:.” Der er flere af dem med os “. Jeg er en af de ‘mere. ”

Du forlader hende og går videre til den næste. Gud hjælpe dig ….

Du bruger 70 år eller deromkring med hende, og så kommer den tredje og sagde: “Oh Allahs tjener, får vi ikke et stykke af dig“.

Du ser på hende. og hun er endnu smukkere end den, du er sammen med….. Sådan fortsætter det…………..

Læs også……………..

http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2010/06/myten-om-72-jomfruer-i-islam.html

70_jomfruer

Kristeligt Dagblad/Religion.dk

Man hører jo – desværre – mest om paradisforståelsen i islam i forbindelse med selvmordsterrorister, der er blevet hjernevaskede til at tro, at der i bogstaveligste forstand venter dem 72 jomfruer i paradis, selvom Koranen på det kraftigste fordømmer både selvmord og overlagt mord.

“Jeg tror personligt, at der venter dem en stor skuffelse, når dén tid kommer …”,  skriver Aminah Tønnsen, Forfatter, foredragsholder og muslim på Religion.dk

Men hvem er så de jomfruelige, vellystige og dragende sortøjede jomfruer, der i nogle mænds fantasi (og til hovedrysten og forargelse for andre) befolker paradis og står til mændenes ubegrænsede rådighed, og som er årsagen til, at selvmords terrorister uden tøven slår sig selv og andre ihjel?

Ifølge klassiske lærde som Tabari (år 839-923) og Ibn Kathir (død o. 1372) er det denne verdens retfærdige kvinder, hvor gamle, visne og tandløse de end måtte være, der vil genopstå som jomfruer og forblive evigt unge i Paradis:

Vi har genskabt dem i ny skikkelse: Retskafne, kærlige og omsorgsfulde, kultiverede, veltalende og jævnbyrdige. Sådan er de retskafnes fæller (Koranen, sura 56, vers 35-38).

De skal indgå i Lyksalighedens Haver, som også de retfærdige blandt deres forfædre, deres ægtefæller og deres afkom (Koranen, sura 13, vers 23).

Læs mere på Religion.dk

 

Aminah Tønnsen

Islam er en åben og rummelig religion. Det er på høje tid at generobre islam fra de forstokkede kræfter, der rider den globale verden som en mare.

Islam er en åben og rummelig religion. Det er på høje tid at generobre islam fra de forstokkede kræfter, der rider den globale verden som en mare.

Aminah Tønnsen

I Koranens nuancerede univers er der mange citater om trosfrihed, der nu undertrykkes på det groveste. For eksempel er der sætningen ”der kan ikke være tvang i trosanliggender”, som ikke just hører til blandt islamisternes favoritcitater.

MANGE MUSLIMSKE TÆNKERE har siden midten af 1900-tallet gjort opmærksom på Koranens budskab om åbenhed og rummelighed noget, som de fleste traditionelle, konservative koran fortolkere og gejstlige aldrig har villet indrømme og har forsøgt at bortforklare med alle mulige krumspring.

Eksempelvis har man i slutningen af 1100-tallet blandt muslimske teologer indført et højst besynderligt princip, ifølge hvilket nogle åbenbaringer skulle ophæve og erstatte tidligere åbenbaringer skønt disse stadig er at finde i Koranen. Hvordan kan man tro, at Koranen er et udtryk for Guds fuldendte vejledning til menneskeheden og samtidig erklære nogle af dens passager for ugyldige?

Andre tillægger udsagn fra hadith-litteraturen større autoritet end Koranens tydelige retningslinjer og sætter dermed i virkeligheden spørgsmålstegn ved Koranens helt unikke status som en nøje gengivelse af Guds åbenbarede ord.

Læs hele artiklen her…… http://www.kristeligt-dagblad.dk

Men hvem er så de jomfruelige, vellystige og dragende sortøjede jomfruer, der i nogle mænds fantasi (og til hovedrysten og forargelse for andre) befolker paradis og står til mændenes ubegrænsede rådighed, og som er årsagen til, at selvmordsterrorister uden tøven slår sig selv og andre ihjel?

Man hører jo – desværre – mest om paradisforståelsen i islam i forbindelse med selvmordsterrorister, der er blevet hjernevaskede til at tro, at der i bogstaveligste forstand venter dem 72 jomfruer i paradis, selvom Koranen på det kraftigste fordømmer både selvmord og overlagt mord.

Jeg tror personligt, at der venter dem en stor skuffelse, når dén tid kommer …

Share This Post

One thought on “Spænd et bombebælte på og få evig sex ……….

  1. Citat fra indlæg:
    “Men hvem er så de jomfruelige, vellystige og dragende sortøjede jomfruer, der i nogle mænds fantasi (og til hovedrysten og forargelse for andre) befolker paradis og står til mændenes ubegrænsede rådighed, og som er årsagen til, at selvmords terrorister uden tøven slår sig selv og andre ihjel”?

    Hvis jeg var muslim ville jeg være bange for at møde Pia Kjærsgaard som sortøjet jomfru………..

Skriv et svar