Kan man få eneret på et efternavn……

…….. ja, det kan man til min store overraskelse!

Fredag har Restaurantkæden Jensen’s Bøfhus fået Højesterets ord for, at fiskerestauranten “Jensens Fiskerestaurant” ikke længere må bruge navnet Jensens – også selvom Jensen’s Bøfhus staver det med apostrof s.

Jacob Jensen skal tillige afgive sit domænenavn http://www.jensensfisk.dk   , der på ingen måde kan forveksles med Jensen’s Bøfhus domæne http://www.jensens.com/.

Sidste år var sagen i Sø- og Handelsretten, og her fik Jensens Fiskerestaurant lov til at beholde sit navn. Dog skulle ejeren ændre logoet, så der ikke længere stod restaurant og Jensen ikke var specielt fremhævet.

Derfor står der nu Jensens Fisk på restaurantens facade og hjemmeside.

Man skal være meget nidkær for at føle Jensen's Bøfhus brand kan forveksles med Jensens Fiskehus. Det er justitsmord Højesteret har udført.

Man skal være meget nidkær for at føle Jensen’s Bøfhus brand kan forveksles med Jensens Fiskehus. Det er justitsmord Højesteret har udført.

Hvordan kan man få eneret på “Jensen”? Et meget almindeligt navn i Danmark. Jeg kan forstå man kan få eneret på Jensen’s Bøfhus.

Jeg kan forslå Jacob Jensens Fiskehus, som nyt navn for hans fiskerestaurant, for det kan Palle Skov Jensen umuligt have eneret på……..

en_god_sag

Tvivler “Jensen’s Bøfhus” så meget på kvaliteten af deres bøffer, at de kan føle sig truet af en fiskerestaurant!

Det har kæden god grund, for det er ikke hver gang jeg har spist der, at bøffen var skåret rigtig ud eller helt mør……

Palle Skov Jensen burde bruge mere tid på kvaliteten i hans restauranter på både bøffer og rengøring frem for at føre retsager mod navnebrødre i Højesteret. Ved et besøg i en jysk købstad lå der flere dage gamle pommes fritter under bordene i den lokale Jensen’s Bøfhus ved vinduerne, et sted som rengøring tilsyneladende ikke fandt sted hver dag. Jeg gjorde personalet opmærksom på det, men de trak på skuldrene af det.

 De næste der skal hives i retten af Jensen’s Bøfhus?

http://www.jensens.dk/

http://www.jensencykler.com

http://www.fiskogvin.dk/

http://www.vjc.dk/

http://www.jensensbageribornholm.dk/

Jensens Mad, et mindre spisested på Amager ejet af Linda Jensen.

Jensens pølser på Møn.

 

palle_skov_jensen

 

 Mit indlæg på Jensens Bøfhus Facebook side:
Det er for slapt Palle Skov Jensen – “Jensen.com” og “jensensfisk.dk” kan på ingen måde forveksles af nogen danskere. Det skal vare rigtig længe for jeg besøger dine spisesteder fremover. Desværre har jeg ikke set spisekortet og det er ikke tilgængelig fra firmaets webside i dag, men jeg husker ikke mange fiskeretter på det, højst en børnefiskefilet. Tvivler “Jensen’s Bøfhus” så meget på kvaliteten af Jeres bøffer, at du kan føle sig truet af en fiskerestaurant! Jeg græmmes over din adfærd“.

 

 

 

 

Share This Post

Skriv et svar