Kongres og landsmøde taler……..

Helle Thornings kongres tale 20. september 2014.

Indtil videre må du nøjes med Kristian Thulesen Dahls tale på skrift.

det_er_muligt_DF

Du kan hente den her…….. http://www.danskfolkeparti.dk/pictures_org/KTDtale2014.pdf

Indtil videre må du nøjes med Morten Østergaards tale på skrift.

IMG_3834

Du kan hente den her…….. http://www.radikale.dk/.

Lad mig (Morten Østergaard) derfor også sige det ganske klart:Reformerne fortsætter! Ikke fordi regnearket skal gå op.Reformerne fortsætter, fordi reformerne er forudsætningen for, at vi kan skabe nye jobs, hvor de gamle forsvandt.Og reformerne fortsætter, fordi reformerne er forudsætningen for, at vi kan tage os ordentligt af samfundets svageste og få færre på forsørgelse“.
Han fortsætter: ” Op mod halvdelen af de 41.000 dagpengeforsikrede, der har opbrugt deres dagpengeret, er nu enten i arbejde eller i uddannelse. Det synes jeg ikke vi skal skamme os over. Dem vil jeg tværtimod ønske god vind og sige et stort tillykke. For de øvrige gælder, at de er sikret en anden forsørgelse. Og selve reformen mener jeg er rigtig og rimelig. Slet og ret“.
Nu ser verden noget anderledes ud for den der er sørget forsørgelse og arbejde for. Set oppe fra ministerkontoret kan Morten Østergaardnemt vaske hænder i en dumstædig retorik, som betyder han og regeringen ikke bliver genvalgt.
Det er muligt han kommer i regering efter det kommende valg, i så fald er det Lars Løkke, der sidder for bordenden sammen med Kristian Thulesen Dahl. Er det det De Radikale vil?
Share This Post

Skriv et svar