Sagen om Jensen’s Bøfhus er misforstået…..

Palle Skov Jensen siger til Politiken – og andre steder – at den danske befolkning har misforstået hans sag mod Jacob Jensen i Sæby.

brev_palle

Jeg føler ikke, at vi havde noget valg. Vi har lagt meget energi og mange penge i at opbygge det her brand gennem 25 år. Det har ikke noget med en fiskerestaurant at gøre, men at man åbner op for, at alle kan bruge Jensen-navnet, som man vil. Det er det, vi gerne vil beskytte, fordi forbrugeren oplever, at når man taler Jensen, så er det Jensen’s Bøfhus“, siger han.

Nej så dumme er vi danskere ikke, Palle Skov Jensen.

Jeg har intet misforstået Palle Skov Jensen. Det jeg anker mod er, at du har fået monopol på “Jensen”, et navn, der deles af over 261.000 danskere. Jeg mener det skulle være afgrænset til “Jensen’s (Jensen) Bøfhus”.

Alle kan se forskellen på Bøfhus og Fiskehus og alle der har købt mad på Jensen’s Bøfhus forbinder ikke stedet med fisk og omvendt for Jensens Fiskehus i Sæby. En sag du burde fortryde Palle Skov Jensen.

Share This Post

Skriv et svar