Hvad sker der i Venstre?

Drabet på en 65-årig taxachauffør i København har fået blodet i kog hos den tidligere undervisningsminister Tina Nedergaard, medlem af Folketinget for Venstre. (V).

I et harmdirrende indlæg på sin åbne Facebook-profil sammenligner folketingspolitikeren gerningsmændene med terrorister.

tina_nedergaard

Nu er Tina Nedergaard ikke kendt som den skarpeste klinge hos Venstres Folketingsgruppe, for i tiden som undervisningsminister havde hun alvorlige problemer med matematikken, for selv de mest simple regnestykker dumpede hun i på et pressemøde.

I dagens udsendelse på TV2 News “Mogensen og Kristiansen” efterlyser  de en aktiv rolle fra Venstres formand Lars Løkke Rasmussen, der ugens løb kun er kendt for en ligegyldig kommentar om fødevareminister Dan Jørgensens kampagne om Danmarks nationalret.

Venstres politiske ordfører  Inger Støjberg – der med mere eller mindre opbakning fra Venstres Folketingsgruppe – tordner mod Dansk Flygtninge Hjælps repræsentation i Udlændingestyrelsen, hvor hun vil udelukke organisationen.

Selvfølgelig vil hun ikke have fagfolk med til at træffe beslutninger, for det holder Venstres flygtninge og integrationspolitik ikke til……

mere_støj

Indtil Venstres formand klargør Venstres politik, så undrer jeg mig voldsomt over Venstre har forladt sit liberale grundlag og er gået i en voldsom konkurrence med Dansk Folkeparti om at skabe den mest fjendske flygtninge- og integrationspolitik til skade for Danmark.

Share This Post

Skriv et svar