Skattekommission brugte 25 mill. på tandløs rapport.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt udtaler i forbindelse med offentliggørelsen af Skattesagskommissionens beretning:

03.11.14
Midt under valgkampen i 2011 blev personlige og fortrolige dokumenter om mine skatteforhold lækket. Det er åbenlyst, at det, der er foregået i denne sag, er forkert og ulovligt. Det er en meget alvorlig handling.

Det er generelt krænkende for vores retsfølelse, at personlige papirer bliver lækket. Det må ikke ske. Hverken for mig eller for andre borgere. Derfor er det beklageligt, at kommissionen ikke har kunnet afdække, hvem der stod bag lækagen. Når det er tilfældet, er det fordi, nogen har valgt ikke at fortælle sandheden.

De eller den, som står bag lækagen, har også et ansvar for, at tilliden til myndighederne er blevet udfordret.

Personligt har sagen været dybt ubehagelig for mig og min familie. Det vil jeg ikke lægge skjul på.

Derudover tager jeg kommissionens beretning til efterretning. Og det vil jeg også opfordre alle andre til at gøre.

Kommissionen har ikke fundet “rygende pistoler“, og de mange vidner har i flere tilfælde haft forskellige opfattelser af, hvad der
egentlig foregik og hvorfor. De kan umuligt have ret alle sammen.

Der er afhørt 45 vidner af kommissionen. Kun hver fjerde af dem havde vidnepligt – altså pligt til at svare og svare sandfærdigt. Resten var hverken forpligtede til at svare eller til at sige sandheden.
Kilde: http://ekstrabladet.dk/SKAT,SPINOGSLADDER.pdf

Venstres Martin Geertsen starter klapjagt på embedsmand.

Min kommentar til Martin Geertsen – Medlem af Folketinget for Venstre. (Lagt på hans Facebook Profil)

Dit parti Venstre havde objektivt set en interesse i skattesagen blev lækket, derom kan du ikke være uenig. Motivet – om det er en venstremand eller en fra et andet parti (måske socialdemokrat) der lækkede………, var lækken skulle skade oppositionslederen Helle Thorning-Schmidt i valgkampen og gavne Venstre og “Blå Blok”.

Hvis jeg forstår mediestormen efter rapportens fremlæggelse rigtigt, så er der flere embedsfolk, der skal have deres indsats vurderet juridisk af (formentlig eksterne) jurister.

Jeg vil ikke undervurdere, at Venstre har et behov for at dreje fokus væk fra det centrale i denne sag, at Helles private skattesag blev ulovligt lækket. og der er foregået et samarbejde i at dække over lækken blandt nogle af de implicerede og afhørte i kommissionen.

Som minimum kender BT til personen. Der burde Venstre opfordre til BT fortælle, hvem der lækkede sagen, for at tilliden kan genoprettes til Skat og det politiske system, samt den skyldige dømmes. Citat slut.

to_top_embedsmænd

Jeg synes, at det tilhører privatlivets fred. Jeg meldte mig ind i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i 1975, da jeg var 17 år, jeg var aktiv i foreningen de næste tre-fire år og blev også formand. Jeg var også opstillet til kommunalvalget i 1978 som ’ungdommens socialdemokratiske kandidat’, men blev ikke valgt“, sagde Erling Andersen den 22. december 2011 til BT, der ikke vil afsløre, om han stadig er medlem af Socialdemokraterne.

Martin Geertsen antyder Erling Andersen stadig er job, fordi han var DSU formand og medlem af Socialdemokraterne i Haderslev. Havde Venstre haft magten, var det så Peter Loft, der var i arbejde og Erling Andersen, der var fyret fordi han var/er Socialdemokrat?

Peter Loft’s kone valgt som lokalformand for Venstre i Gentofte.

pia_loft

Pia Desirée Loft er gift med Peter Loft, hvilket for så vidt kunne være uinteressant i dette sagskompleks. Det der får mig til skrive om hende, det er hun valgt som lokalformand for Venstre i Gentofte. Dermed er det ikke utænkeligt Peter Loft er medlem af Venstre? Det forklarer så Venstres Martin Geertsens Facebook indlæg overfor?

SF’s formand Pia Olsen Dyhr sætter ord på hendes forundring: ” Det giver mig anledning til at løfte et øjenbryn i forhold til, om der har været den nødvendige adskillelse mellem Venstre og Loft i denne sag”.

Flere Venstrefolk, som BT har talt med, siger udenfor citat, at valget af Pia Desirée Loft sender et meget uheldigt signal og belaster partiet. Man frygter, at folk vil se det som en understregning af, at Peter Loft var inhabil og derfor burde have holdt sig langt væk fra behandlingen af skattesagen, der kørte i sommeren 2010.

Læs hele artiklen her…………

BT spørgsmål: Er Peter Loft medlem af Venstre?

“Nej, han er som embedsmand neutral og har aldrig været medlem af noget parti”, svarer Pia Desirée Loft.

Det kan man så tro på……..

 

 

Share This Post

Skriv et svar