Den sorte avis i stormvejr.

Jyllands Posten skriver i dag – Ralf Pittelkow og Karen Jespersen er gået i flyverskjul.

den_sorte_avis

Der er ellers mange, som gerne vil tale med de to, der står i spidsen for Den Korte Avis.

Spillerne på et arabisk fodboldhold i Aarhus – AKF – undrer sig over, at der i en artikel i Den Korte Avis bliver draget paralleller mellem dem og Islamisk Stat.

Netavisen Artilleriet.dk, der skriver om Hæren i Varde-Oksbøl-området, undrer sig – lige som politiet – over, at Den Korte Avis kobler vold i Vardes natteliv sammen med fanatisk terrorisme.

Og Fagbladet Journalisten vil gerne have svar på, hvordan Pittelkow og Jespersen kan modtage foreløbigt 88.000 kr. i mediestøtte i 2014 uden at være tilmeldt Pressenævnet. Men de to redaktører har ikke villet svare på spørgsmål om avisen og artiklerne på sitet.

fakta_sort_avis

Ralf Pittelkow har i mange år været gift med politikeren Karen Jespersen. Han har som sin hustru været engageret i både VS og Socialdemokratiet. Det er er fortid nu, for de befinder sig nu på den yderste politiske højrefløj. Karen Jespersen har været minister for både Socialdemokraterne og Venstre. En bedrift, der forundt ganske få danske politikere.

den_sorte

Der er ingen tvivl det politiske landskab har fået en bannerfører i “Den Sorte Avis”, der manipulerer læserne, med at drage generelle konklusioner ud fra enkelt stående hændelser. Den voldsomme profilering af vold, voldtægt og Islam hører sammen, passer godt med Dansk Folkeparti politik. Tyveri og Østeuropæere hører sammen i avisens artikler, om det er sandt eller ej, så støtter det de “journalisters” syn på samfundet.

Der er løbet meget vand i åen sidden jeg sad sammen på værelset med de VS’ere på HK-skolen i Svendborg og diskuterede politik, hvor de var mere røde end Johanne Schmidt-Nielsen er nu. Det er i sandhed et hamskifte, de har undergået……

Efterskrift!

Jeg er blevet opmærksom på denne artikel efter jeg har skrevet mit indlæg.

Politiserende pres fra Ralf og Karens korte avis

Den Korte Avis undergraver dansk journalistik.

Den er værd at læse….

Share This Post

Skriv et svar