En travl weekend

Lørdag stod den på afhentning af vores campingvogn, hvilket forløb glat bortset fra jeg “skød genvej” til Billund og havnede i Vejen, hvilket betød jeg blev forsinket med 8 minutter. På vej derud stod konen af i arrigskab i Krogager, fordi jeg roste hendes hår og sagde det ikke var nødvendigt med en hårfarvning.

Så jeg måtte selv hente campingvognen, hvilket heller ikke voldte mig de store problemer, fordi der var hjælpsomme folk derude i Billund, som gav mig en hånd med campingvognen.

Søndag var jeg på messe i Grindsted, hvilket var en god oplevelse, der skabte en masse kontakter, som jeg skal have på plads i den kommende tid! Konen var ikke med, da hun ikke var dampet af fra om lørdagen. Hun kørte mig godt nok til Grindsted søndag morgen, men hvordan jeg kom hjem igen, ja det var min  egen sag!

Sådan er så meget, men hun er åbenbart bedre til at skabe goodwill om sin person end jeg er, for jeg fik en mail i min mailbox, som jeg ikke ved, hvordan jeg skal forstå, men der stod:
“vær glad for XXX XXXXXX – hun er guld vær”.

Det tænkte jeg så lidt over, da vedkommende åbenbart kun har hørt om den ene side af medaljen……..
og der måske så er meget farvet….

Det er derfor jeg kom med pointen, at hun er bedre til at promovere sig, end jeg er…………

Nok om det, det er skønt marts vejr i dag i Ansager, solen skinner og der er varmt i læsiden, men bidende koldt i vinden, så det et rigtig dansk forårsvejr i dag.

Share This Post

Skriv et svar