Karen Jespersen(V) hæver løn, men møder ikke i Folketinget.

Der er fuld opbakning til Karen Jespersens enorme fravær i Folketinget fra toppen af hendes parti og vennerne i Dansk Folkeparti.

Hverken Kristian Jensen eller Pia Kjærsgaard anfægter, at den tidligere minister ikke længere bedriver det store i Folketinget. De forsvarer tværtimod hendes ret til at svinge benene op.

Hun står som folketingsmedlem til ansvar over for sine vælgere og ikke andre“, konstaterer gruppeformand Kristian Jensen i en sms til Ekstra Bladet..

Det er dobbeltmoral, så det basker, for selvfølgelig skal venstre gruppeformand tage en samtale med sit folketingsmedlem, der ikke møder frem til møder i Folketinget og Venstres gruppemøder.

Det er ikke rimeligt Karen Jespersen får folketingsløn på 616.295 kroner om året plus et skattefrit omkostningstillæg på 60.567 kroner årligt for drive en personlig virksomhed. Hun bruger sin på redaktion af “Den Korte Avis” en ultraborgerlig politisk blog sammen med sin mand Ralf Pittelkow.

den_korte_logo

Venstre er efter overførselsindkomster og fortæller danskerne der er 800.000 danskere (Et tal der bevidst er vildt overdrevet af Venstre), der nasser på samfundet, men Venstre magter ikke at få Karen Jespersen til at trække sig fra Folketinget, som hun rettelig burde.

 

Share This Post

Skriv et svar