Det er svært at være borgerlig politiker………

Borgmester Michael Ziegler er benådet med kors bånd og stjerner…….

Ziegler benådet af Hoffet :-)

Michael Ziegler er benådet af Hoffet 🙂 Det er der en god grund til 🙂

Han har det svært med Vandsektor Loven. Det har jeg også, hvis den betyder vandværkerne skal betale en skat på 1,4 milliard kroner, hvilket er en ekstraregning på 900 kroner for den enkelte husstand.

Men til forskel fra Michael Ziegler skriver jeg IKKE kryptisk for at fra lægge mig et ansvar for loven, og er heller ikke borgerlig politiker, men en dansk vælger og borger,  der undrer mig over alle de love og afgifter, som den nuværende regering skal rydde op efter den borgelige regering………

Hans parti, Det Konservative Folkeparti og Venstre er deltager i denne lovgivning……. men det kan jeg ikke se på hans Facebook profil i dag, hvor han “kryptisk” vil lægge sorteper i den nuværende regerings rede….

Hans tidligere VKO-regering har faktisk ansvaret for denne lovgivning…….

 

vandmiljø_zigler

 

Forligskredsen bag vandsektorloven består af alle partier i Folketinget med undtagelse af Liberal Alliance. Også dine venner Michael Ziegler, derfor burde det ikke være svært at ændre den.

Vandsektorloven trådte i kraft i 2009, og nu har Naturstyrelsen fået revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte m.fl. til at levere et samlet overblik over fordele og ulemper ved den gældende lov. Pudsigt nok er loven vedtaget i Folketinget, medens de konservative var i regering, det skulle du måske have skrevet Michael Ziegler.

Da vi lavede loven i 2009, spurgte vi ind til, hvad skatteprovenuet ville være, og svaret var, at man ikke forventede noget provenu på kort og mellemlangt sigt. På lang sigt ventede man et årligt skatteprovenu på op mod 100 millioner kroner. Men allerede det første år blev der betalt cirka 275 millioner kroner i skat, og det var langt mere end forventet,” siger den nuværende konservative ordfører Daniel Rugholm til Politiko.dk i dag.

Han fortsætter: ” Nu er der ikke så mange af os, der er i forligskredsen, som også var med dengang. Jeg mener heller ikke, det er så relevant, hvem der begik fejl. Jeg har en meget pragmatisk tilgang til det her, og det er, at vi skal finde en løsning. Det handler ikke om at placere skyld“.

(Så slap han for at tage stilling til VKO-regeringens ansvar for vildledning af Folketinget i 2009)

Det skuffer mig De Konservative ikke vil stå ved deres handlinger.

Venstre ved man hvor har…….. der kommer ikke mange sandheder fra det parti under Lars Løkkes ledelse.

 

Share This Post

Skriv et svar